Ahojte baby, dnes som bola na prehliadke, a doktor mi povedal, že mám menšiu maternicu o 1 cm. Možem mat vraj problémy s otehotnením a nemusím. Vaječníky sú v poriadku. Máte s tým skúsenosti? Je to ozaj tak zlé s tým otehotnením?:/
ako to myslíš?
Mne dr. raz dávno pri prehliadke tiež povedal, že mám menšiu maternicu, potom sa k tomu pridal aj polycystický vaječník. A pri prvom synovi som otehotnela na druhý pokus a s dcérou na prvý šup 🙂
tak aspon nieaké to upokojenie
ano mám
Lekári radšej povedia aj riziko, žeby to mohol byť v budúcnosti problém... ale nemusi. S maternicou som aj ja pri dcérke mala menší problém, bola o cca 1cm tiež menšia a všetko dopadlo v poriadku. Bola som tehotná na prvý krát 🙂
Tiez som vraj mala malu maternicu a syn sa podaril na prvy šup ;)
mne aj mojej sestre od puberty hovorila gynekologička, že máme malé maternice, dokonca používala slovo maternička 😀
sestra bez problémov vynosila a porodila 2 deti, neboj nič, maternica sa prispôsobí, bábätko sa vyvíja postupne, neocitne sa tam odrazu polkilové predsa 😉
aha no tak w pohode
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@dajana40 Nie je to az tak zle.