Malá maternica a snaha otehotnieť

dajana40
6. mar 2017

Ahojte baby, dnes som bola na prehliadke, a doktor mi povedal, že mám menšiu maternicu o 1 cm. Možem mat vraj problémy s otehotnením a nemusím. Vaječníky sú v poriadku. Máte s tým skúsenosti? Je to ozaj tak zlé s tým otehotnením?:/

meninka
6. mar 2017

@dajana40 Nie je to az tak zle.

dajana40
autor
6. mar 2017

ako to myslíš?

aktiz
6. mar 2017

Mne dr. raz dávno pri prehliadke tiež povedal, že mám menšiu maternicu, potom sa k tomu pridal aj polycystický vaječník. A pri prvom synovi som otehotnela na druhý pokus a s dcérou na prvý šup 🙂

dajana40
autor
6. mar 2017

tak aspon nieaké to upokojenie

meninka
6. mar 2017

@dajana40 Mas zdrave vajecniky. 1

dajana40
autor
6. mar 2017

ano mám

nina19833
6. mar 2017

Lekári radšej povedia aj riziko, žeby to mohol byť v budúcnosti problém... ale nemusi. S maternicou som aj ja pri dcérke mala menší problém, bola o cca 1cm tiež menšia a všetko dopadlo v poriadku. Bola som tehotná na prvý krát 🙂

wewerica22
6. mar 2017

Tiez som vraj mala malu maternicu a syn sa podaril na prvy šup ;)

jance333
6. mar 2017

mne aj mojej sestre od puberty hovorila gynekologička, že máme malé maternice, dokonca používala slovo maternička 😀
sestra bez problémov vynosila a porodila 2 deti, neboj nič, maternica sa prispôsobí, bábätko sa vyvíja postupne, neocitne sa tam odrazu polkilové predsa 😉

dajana40
autor
6. mar 2017

aha no tak w pohode

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre