Ahojte mile babenky podla vas mala by som mat este jedno dieta ? Mam syna 18mes a niekedy mám pocit že ánoo a niekedy ze us račeej nie . Dvovod je ten že taško som mala ho kým som otehotnela s pomocou iscare a kym prišel na svet tieš problemami a porod tieš hrozný tak neviem bojim sa uš
@vladkototh tak počkaj kým sa to vykryštalizuje. Možno to chce len čas, keď si ešte na vážkach.
Nie.
@vladkototh nechápem prečo sa na takúto vec pýtaš iných žien... nevieš sama či sa cítiš na druhé dieťa alebo nie? ak si nie si istá, nechoď do toho... ak chceš mať vacsiu rodinu a túžiš po bábätku, neváhaj... my ti do hlavy nevidíme, nevieme v akej si životnej situácii aj keď si napísala jednu vetu o prvom tehotenstve a pôrode... ty sama musíš vedieť či sa na to cítiš tak sa riaď svojim srdcom 🙏
Pokiaľ váhaš, tak by som do toho nešla. Venuj sa naplno synčekovi..a uvidíš časom
18m je dost male dieta uzivaj si ho. A o dalsom uvazuj o rok . Trauma z porodu uz bude old news a tuzba po druhom bude silnejsia , alebo slabsia. Cas ukaze.
nic v zlom, ale velmi by ma zaujimalo, preco mas taku hroznu gramatiku.... to si naschval tak pisali alebo mas nejaku dys-?
@vladkototh Tešte sa zo synčeka a venujte mu veľa pozornosti a lásky 🌞🍀
@salome123 Nebuď dôležitá nepytala som sa na gramatiku a ak sa ti nepáči niečo, prečo sa zapájaš do témy?????
@salome123 mám na to svoj dvovod 😂
@h2 presne
@luscious áno
@vladkototh ja som tiez "nemohla" mat dalsie, nedala by som to. Ziadna pomoc.
Ale teraz mam 5 rocnu a je stale sama. A niekedy smutna. Ja som tiez bola sama ale bolo mi to jedno. Koli dietatu maj ak je to mozne. Ale zvaz szravotny stav.
@salome123 Mrs. Professor
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@vladkototh nie