Ahojte prosím chcem sa opýtať, že či náhodou nemáte skúsenosť. Mám tri dni pozitivny ovulacny test. 10.3 vyšiel prvy. Bazalna teplota počas ovulácie sa drží dva dni 36,8 a dnes je 36,7. Nemala by sa zvyšovať teplota? Alebo to až po ovulaciu? Tiež sme mali s mužom sex v pondelok. Je možné aby spermie vydržali takú dlhú dobu? Ďakujem za vaše skúsenosti, ja som nejaká zmätená.
@cocolino234 ale to je ovulacny test.....
@lucyndel ahoj. Ktorý si DC? Máš graf? Ako písala vyššie po pozitívnom až sa zvýši teplota a keďže ho máš stále tak možno zajtra. Sa mi zdá, že ten včerajší je najviac pozitívny. Skús dnes spraviť test a už keď bude bledsia čiarka tak môžeš čakať zvýšenie teploty 😊
Jaj a doplním, že spermie prežijú vpohode niekoľko dní. My sme mali v nedeľu sex a ovulka až v stredu. A otehotnela som. Držím palce 😊
Teplota tehotenstvo
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lucyndel Ovulacia nastava az po poslednom pozitivnom teste. Bazalna teplota tiez stupa az po prebehnuti ovulacie, vplyvom zvysenej hladiny progesteronu.
Spermie od pondelka do dnes s najvacsou pravdepodobnostou nevydrzia, mozu prezit zhruba nejake 3 dni.