Ahojte baby nemáte skúsenosti stýmito liekmi? Dr mi zistil zápla naternice a močového mechura ...
pomohli vám tieto tabletky niektorej ktorá ich uźivala
@marinecka95 ja dúfam že pomôžu všetko ma z toho bolí kríže chrbet prsia no hrozné vytok mám ach jajj pichanie
@adusik12457 Mamine pomohli, užívala ich na zápal močových ciest.
@marinecka95 A to si užívala Macmiror tabletky cez ústa alebo globule do pošvy?
@suge cez usta to sú antibiotiká že
@adusik12457 Áno, mamina užívala tabletky cez ústa, celé balenie. Len sa mi zdalo, že marinecka95 pridala skúsenosť s vaginálnymi globulami.
ja ich práve užívam lebo mi zistili premnoženú candidu albicans co som bola zhrozena ( užívala som predtým niekolľko antibiotík po sebe ) s tou candidou dlho bojujem a ziaľ neúspešne, macmiror vaginálne globulky mi zaberú, ale nie vždy no po čase sa to aj tak vráti
@luculiksz mne zitil to čo pišem ani som to nečakala že to povie mne dal ústne je to iba na týždeñ
@adusik12457 peronálne som ešte nemala, mne dáva vaginálne macmiror ale mám pocit že to len potlačia dnu a o mesiac mám nanovo "mykózu" žiaľ robí to tá premnožená candida v tele, prajem ti skoré uzdravenie
@luculiksz ďakujem noo dostala som žltý výtok ach jaj bolesti mám
@adusik12457 tieto su velmi fajn, ale neviem ci pomozu az na taky zapal, skus a uvidis, ked nie da ti nieco silnejsie..
@suge vkladacie do pošvy. Čo mne nepomohlo, môže tebe 🙂
ja mám ústne
@marinecka95 Ja ich nepotrebujem.🙂 Len som poukázala na fakt, že autorka spomína perorálne tabletky, nie globule do pošvy.
@suge áno prepáč
@marinecka95 Nič sa nestalo.😘
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@adusik12457 ahoj 🙂 tak mne tieto nepomohli ... ja som ale nemala žiadne príznaky - infekciu odhalila Dr. zo sterov. Nasadila macmiror a ten mi nijako nepomohol - po kontrolnom stere tam stále infekcia bola. Pomohli mi až vkladacie tablety polygynax