MAmičky, poraďte. Snažime sa o bábo. Ktoré z týchto vitamínov by ste poradili ? Alebo niečo iné čo vám pomohlo ? Nesnažíme sa ešte dlho ale vitamíny alebo bylinné čaje viem len pomôcť môžu. A určite si tu nájdu odpovede aj iné snažilky. Ďakujem
no ja som neužívala žiadne vitamíny...šli sme na to bez nejakého premýšľania, proste sme si povedali že si zarobíme na bábo a zadarilo sa na prvý šup 🙂 🙂...a to som vôbec netušila či sa zadarí.... ani som nikdy pravdupovediac neriešila či môžem alebo nemôžem mať detičky...a to som už mala po 30-tke ale ja som sa v prvom rade nikdy nestresovala..... ale sa hovorí že aj taká dovolenka pri mori je nápomocná 🙂 držím palce!
Zdravím, my sme sa snažili 2 mesiace, brala som kyselinu listovú, pila som alchemilku do ovulácie + vitamín E(ten bral aj manžel) 🙂 a podarilo sa🙂...Držím palce 🙂
Ja inofolic, manzel selezin ACE a pod stromcek sme dostali macu, lebo zevraj sex v manzelstve uz nie je to co to byvavalo 😀 tak sme skusili...ale akoze humus riadny, to sa dalo vypit len v dzuse (bola praskova) 😒 ...ako afrodiziakum to isto fungovalo a ci sa zadarilo uvidime 😉...alchemilku som pila minuly cyklus do ovu, ale na to ja nemam zaludok, mne to proste nechuti, vo vseobecnosti nemam rada caje...
Ja beriem kyselinu listovú 1g, potom vitamíny a minerály pre tehotné a dojčiace ženy, bylinkárka mi odporúčala piť dva krát denne čaj Gynastan, lebo už mám za sebou dva zamĺknuté potraty a gynekológ na klinike reprodukcie mi odporúčal Inofolic a partnerovi Folandrol. Už som ich aj objednala. A dúfam, že už sami splní ten najväčší sen a dočkám sa vytúženého drobca
snazenie 7 mesiacov, brala som len k. listovu - neuspesne, 8 mesiac som zacala pit alchemilku do 14 DC a zaroven od 1 DC inofolic 1 sacok/den cely mesiac a snazilkovanie sme vobec nesilili (4x), vobec som sa nesustredila, ze musim tento mesiac otehotniet, teda by som povedala, ze som bola v psychickej pohode - 32 DC toho isteho mesiaca som zistila , ze som tehu :o)
@niqa09 ahoj ja ked som s snazila otehotniet skusala so aj macu aj alchemilku ale nic nepomahalo nakoniec som isla do CAR kde mi povedali ze ma PCO tak som mohla tlacit do seba kolko som chcela kedze som nemala ovulaciu tak by mi nepomohlo nic ...v CAR mi dali lieky a inofolic a do dvoch mesiacov som zostala tehotna ;) taak drzim palce
3 alebo 4 mesiace nič, další mesiac som nasadila denné pitie alechemilky a výsledok pozitivny. 🙂
A to napriek jedno- alebo dvoj-rohej maternici, ktorú mi gynekolog objavil počas morfologického ultrazvuku, čiže som oficialne mala mať problem otehotnieť.
@lucyika to si ma potešila. som rada že sa podarilo. ja som si dnes dala inofolic a na večer si asi dám aj ja alchemilkový čaj . potom dám vedieť ako som dopadl.a ajkeď mám iba 3 DC . ale tak dúfam moc že sa zadarí. mužovi podávam vitamíny E , C , selén a maca je na ceste 😀 nadopovaní sme kvalitne , dúfam , že to nie je moc . 😀
Žienky prosim vas kde sa da ta maca kupit?
Ja som brala kyselinu listovu, priatel selen + Bio Macu. Som presvedcena, ze pomohla prave ta Maca. Snazili sme sa 4 mesiace. Pila som alchemilku do ovulacie a robila ovu testy. Vhupli sme na to tri dni pred ovu, pretoze priatel siel mimo SR na viac dni. A lala 🙂 podarilo sa.
CO rozhodne odporucam je GREPOVY dzus, neskutocny pomocnik, tolko hlienu som mala, ze som mohla rozdavat. Plodny hlien je totiz velmi dolezity, spermie v nom preziju aj 5 dni...
ja som objednavala Macu tu, maju aj osobny odber v Bratislave
http://www.hanojushop.sk/
Ahojte dievčatá. Chcela by som sa spýtať, či môžem naraz piť Inofolic aj alchemilku?Že ráno vypijem Inofolic a v robote si uvarím čaj a poobede, večer takisto?
Moze sa uzivat maca spolu s hormonmi ?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som si najprv davala kyselinu listovu a do ovulacie som pila alchemilku, po tristvrte roku snazenia som si kupila inofolic a manzelovi vitaminy (selen zinok vitamin E), neviem ci to zabralo po 4 mesiacoch som otehu alebo ze akurat v ten mesiac som vobec nepredpokladala ze sa to moze podarit a vobec som na to nemyslela 🙂