Ahojte, užívali ste niektorá macu a kotvičník od GymBeam? Chcela som pôvodne objednať značku Kiwu Wuki/Aliver, ale teda od GymBeam som našla lacnejšie. Akurát pri popise je viac spomenuté, že to je doplnok pri cvičení pre mužov. Je to teda jedno, akú značku objednám? Ďakujem.
A hlavne stým kotviticikom 🙃😉
Kotvickik ten obsahuje aj macu ,a je to i pre mužov a pre ženy na plodnosť.ad,,
@ejsanps ja tiež rozmýšľam nad tým Kiwu Wuki viac, aj keď je to trochu drahšie ako GymBeam 🤔 viac žien odporúča teda Kiwu Wuki, aj keď neviem, či je reálne nejaký rozdiel medzi nimi, teda okrem značky
@ejsanps ten som pozerala aj ja, ale teda asi zmenili názov výrobcu, keďže som našla aj pod značkou Aliver s rovnakým obalom
Ono ten gyn Beam je lacnejší áno jasné môžeš ho skúsiť ale podľa vlastnej skúsenosti nesadol mi možno preto že nieje právy kotvickik 😉
Áno je ich viac tich výrobcov ale tento je kvalitný 😉 je váľa výrobcov čo predávajú tento ja som ho niekedy natrafila za 12e ako kde na online obchodoch ale vždy sa nájde lacnejšie a tento istý 😉 musíš popozerať stránky.
@ejsanps ďakujem 🙂
Ja mám macu ale od firmy advance
Ja len z gym beam objednavam všetko aj ten kotvičnik aj Macu všetko majú super ceny.
@butterfly333 jej to vážne? Ja som nakoniec objednala Macu od Kiwu Wuki/Aliver a Kotvičník GymBeam. Už len dúfať, že pomôžu 🙈
@dejna_ fúha, to si ma moc nepotešila 🙈😂 a brala si túto na obrázku tak ako píšu, 2 tabletky 3 krát denne? 🤔
Prvé tri dni ale bolo mi z toho strašne nevolno a radila som.sa s babami tu na modrom koňovi a nakoniec som tu dávku znížila len tuším.rano.a večer po 1 tabletke ..fakt to boli zvláštne stavy.
@dejna_ ja som rozmýšľala že budem brať len 1 tabletku maca a 1 kotvičník
Záleží aj od značky koľko obsahuje jedna tabletka toho ..aby to malo aj nejaký účinok
@dejna_ no uvidím, na začiatok skúsim po 1 tabletke, ak sa nezadarí, vyskúšam si dať viac (ak mi z nich nebude zle)
Presne tento kotvicnik som brala ja aj muž + Maca Strong a do mesiaca som otehotnela 🙂 ale podľa mňa skôr za to môže zmena životosprávy ako doplnky. Doplnky sú stále len doplnky , gro je podľa mňa niekde inde. Ale skúsiť vyskúšaj, prečo nie 🙂
@ketonka podľa hormonálneho profilu robeného pred cca 4 rokmi mám nízke AMH, kotvičník a maca by mali pomôcť kvalite vajíčok. Či to tak bude, uvidím. Nedávam tomu extra veľké nádeje, ale tak za pokus nič nedám 🙂
Ja som si myslela, že maca je antioxidant.....
@weronika171717 je antioxidant ale mala by mať veľa pozitívnych účinkov okrem toho
@ketonka môžem sa ešte spýtať, koľko tabletiek si z ktorého brala?
Jedno 2 tabletky a druhé 4 ale nepamätám presne ktoré ro boli 🙂
@ketonka fúha 🤔 tak ja asi začnem zatiaľ len tak "lightovo" jednou tabletkou z každého denne 🙈😂
Ja beriem par dni oba pripravky,sice inej znacky,ale mam zvlastne stavy. Vela cikam (to by bolo ok) ale strasne sa mi mota hlava,mam strasne nizky tlak a hrozne som unavena. Paradox je, ze oni by mali energiu dodavat a ja som ako vyzmychana handra 😵💫. Len teraz neviem,ze ktory mi robi tieto problemy 🤔
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj ja si objednávam pravidelné kuwi Wuki ,spokojná som z tou stránku 😉