Ahojte 🙂 Podľa všetkého mám zápal moč.ciest , doktorka mi predpísala biseptol avšak snažíme sa o dieťa. V nedeľu mám dostať MS no mám dosť silné bolesti. Má zmysel otestovať v piatok ráno na vylúčenie tehotenstva a zároveň začať užívať atb?
@majamat Beriem Urinal akut čo sa môže aj v prípade tehu , s atb chcem počkať na MS alebo na test len neviem kedy testovať
Dr som upozornila a biseptol sa v tehu nemôže no tvrdila, že na začiatku to neuškodí keďže veľa žien tiež nevie o tehotenstve v takom skorom štádiu. Tak neviem teraz
Ahojky urcite by som sa poradila s Dr. event. by som skocila ku gynekolovi na odber ci niesi tehotna odber to ukaze hned🙂
Doktorka ma ani nevyšetrila a akurát kamarátka hovorí, že ona mala také na začiatku tehu.
Nemám krv v moči ani bolesti/ pálenie len mám neustále pocit, že sa pocikám. Vycikám sa a ťahá mi dole ako keby mechúr a hneď mám pocit, že znova musím cikať 😂 je to nepríjemné a taký diskomfort
Ak nemas palenie podla mna netreba hned antibiotika. Da sa to riesit aj prírodnými vecami ktore neohrozuju tehotenstvo skus sa v lekarni poradit. Možno Kapucínka mne to zaberie ked cítim že viac močim. Beriem aj preventívne.
@emma1590 Poradili mi urinal tak zatial to beriem a ak sa vyluci tehotenstvo tak a neprejde tak si nasadím iné
Záleží od toho, či si sleduješ ovulaciu a kedy bola. Ak máš v nedeľu dostať ms, tak v piatok by už mohol ukázať, záleží, aký máš cyklus. Ja som to tak mala a v piatok bol 12dpo a ukázalo peknú ciarku z ranného moču.
fuha, no tak to veru pockaj, toto nei su jasne priznaky mocovej infekcie mohla ti apson moc vysetrit
Ak ma spocit ze su to priznaky tak uz v tele musis mat hormon hcg a test ho zachyti. Urob si test a budes vediet na com si alebo pockaj kym nepride ms a zacni ich brat az potom, no neviem ci ta to neboli velmi. Ak zacnes brat atb pred ms moze ti aj oddialit cyklus
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ak je tu sanca, ze si tehu, mohla si dr upozornit,a by ti dala ATB vhodne v tehu. neviem ako je na tom Biseptol.
tehu sice je len na zaciatku, ale zapal mocoveho mechura ti moze rozbehnut potrat, cize je dolezite ho vyliecit.