Má zmysel urobiť si test?

7. júl 2022

Ahojte 🙂 Podľa všetkého mám zápal moč.ciest , doktorka mi predpísala biseptol avšak snažíme sa o dieťa. V nedeľu mám dostať MS no mám dosť silné bolesti. Má zmysel otestovať v piatok ráno na vylúčenie tehotenstva a zároveň začať užívať atb?

majamat
7. júl 2022

ak je tu sanca, ze si tehu, mohla si dr upozornit,a by ti dala ATB vhodne v tehu. neviem ako je na tom Biseptol.

tehu sice je len na zaciatku, ale zapal mocoveho mechura ti moze rozbehnut potrat, cize je dolezite ho vyliecit.

autor
7. júl 2022

@majamat Beriem Urinal akut čo sa môže aj v prípade tehu , s atb chcem počkať na MS alebo na test len neviem kedy testovať

autor
7. júl 2022

Dr som upozornila a biseptol sa v tehu nemôže no tvrdila, že na začiatku to neuškodí keďže veľa žien tiež nevie o tehotenstve v takom skorom štádiu. Tak neviem teraz

emma1590
7. júl 2022

Ahojky urcite by som sa poradila s Dr. event. by som skocila ku gynekolovi na odber ci niesi tehotna odber to ukaze hned🙂

autor
7. júl 2022

Doktorka ma ani nevyšetrila a akurát kamarátka hovorí, že ona mala také na začiatku tehu.
Nemám krv v moči ani bolesti/ pálenie len mám neustále pocit, že sa pocikám. Vycikám sa a ťahá mi dole ako keby mechúr a hneď mám pocit, že znova musím cikať 😂 je to nepríjemné a taký diskomfort

emma1590
7. júl 2022

Ak nemas palenie podla mna netreba hned antibiotika. Da sa to riesit aj prírodnými vecami ktore neohrozuju tehotenstvo skus sa v lekarni poradit. Možno Kapucínka mne to zaberie ked cítim že viac močim. Beriem aj preventívne.

autor
7. júl 2022

@emma1590 Poradili mi urinal tak zatial to beriem a ak sa vyluci tehotenstvo tak a neprejde tak si nasadím iné

7kikuska7
7. júl 2022

Záleží od toho, či si sleduješ ovulaciu a kedy bola. Ak máš v nedeľu dostať ms, tak v piatok by už mohol ukázať, záleží, aký máš cyklus. Ja som to tak mala a v piatok bol 12dpo a ukázalo peknú ciarku z ranného moču.

majamat
7. júl 2022

fuha, no tak to veru pockaj, toto nei su jasne priznaky mocovej infekcie mohla ti apson moc vysetrit

gertys
9. júl 2022

Ak ma spocit ze su to priznaky tak uz v tele musis mat hormon hcg a test ho zachyti. Urob si test a budes vediet na com si alebo pockaj kym nepride ms a zacni ich brat az potom, no neviem ci ta to neboli velmi. Ak zacnes brat atb pred ms moze ti aj oddialit cyklus

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre