Má zmysel snažilkovať pred menzesom?

mi99
23. apr 2017

Ahojte pýtam sa v mene kamarátky.
S priateľom sa plne snažia o miminko no je zvedavá či môže otehotnieť aj pár dní pred ms cca 3dni.
Včera a pred večerom sa snažili tak či to malo vôbec zmysel sa snažiť pred ms.
Ďakujem za normálne odpovede

siska53
23. apr 2017

@mi99 da sa otehotniet aj tesne pred.. (nase starzid je zivy dokaz).Zavisi od cyklu..
A ak to nerobia len kvoli pocatiu,tak to zmysel.ma,vsak si uziju,nie? Styk treba mat kedykolvek je chut,nielen kvoli tomu,aby clovek pocal.

mariesss
23. apr 2017

Ahojte možem sa opýtať na jednu otazku ? dá sa otehotnieť aj ked sa partner do vás neurobil ? lebo ja som to čítala v knihe a tam písalo, že áno ale rada bz som počula váš nazor 🙂 prosím o odpoved

lilyianka
23. apr 2017

@mariesss a to sa ako da? V podstate mozne to je....predsa kazdy pozname najznamejsiu pannu kt.pocala z ducha svateho ze??!

persica
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janickacrazy
24. apr 2017

@mi99 Moja sestra otehotnela 1 den pred očakávanou MS. Takže áno, má to zmysel. Inak tiež mi to prišlo smiešne, že sa takto pýtaš. My ked sme chceli bábo, tak sme mali sex každý den, no boli sme ťažko zamilovaní, takže by sme ho mali aj tak. Ja zase trochu nechápem páry, ktoré sa snažia iba cez plodné dni. Už tu jedna kočka spomínala, že oni sa vždy snažili len cez plodné dni a dlho nemohla otehu a potom raz povystrájali cez tie neplodné a hned bola tehotná. 😀

libawet
24. apr 2017

@mi99 otehotnieť sa dá aj cez menzes....a propos - kamarátka sa Ti zveruje, kedy presne má styk?

momi1_1
24. apr 2017

Prečo nie. Snažilkovať sa treba podľa mňa stále, lebo zväčša sa aj tak zadarí, keď to najmenej čakáme. Treba vypustiť z hlavy plodné dni, dni pred menzesom a prose si to snažilkovanie užívať. Lebo takto na to povedome myslíte a to nie je dobré. Hlava by mala byť v kľude a potom všetko pekne pôjde

maminecka2
24. apr 2017

Jasne ze ano, takych deticiek su plne skolky 😀 Niekto ma ovulaciu posunutu, niekedy trochu stresu a pri inak pravidelnom cykle zrazu posun. Inak optimalne je kazdy 2. az 3. den nech stihnu aj spermie v slusnom pocte dozriet- a pocas celeho cyklu. Ak uz ma zena ovulaciu (zisti napr. testom) mozu byt uz kludne neskoro, lebo kym spermie doplavaju k vajicku toto uz moze byt prilis nizko v maternici aby sa mohlo uhniezdit.

maminecka2
24. apr 2017

@mariesss Co by mnohe dali za to keby to bolo take jednoduche... Normalne si to mnohe pary musia tvrdo odmakat 😀

veeya
24. apr 2017

...Moja mama nemohla otehotniet az jej niekto poradil skusit cez MS- Vyslo...

miluna777
24. apr 2017

Už to slovo "snažilkovanie" je také hnusné, že degraduje sex na dáku insemináciu dobytka, ibaže sa to snaží tváriť ulepene a detinsky. Veď sa milujte, keď máte chuť... či?

libawet
24. apr 2017

@miluna777 no veru, doslova " robiť sex" len preto, aby z toho bolo dieťa, musí byť pekne "na hlavu" a hlavne pre muža.

moni244
24. apr 2017

Je smutne, ked sa milovanie v manzelstve zmeni len na to, aby sa splodilo dieta a ostatne dni nemaju zmysel, lebo sa neda otehotniet

miluna777
24. apr 2017

@libawet Veď na to je ten otrasný výraz "snažilkovanie". Čo sa stalo so slovom "snažiť sa"? Mužom je to asi celkom jedno, najmä že majú sex, no podľa kalendára "teraz z toho asi nič nebude, tak kašlime na to" by to asi nebavilo nikoho.

sense
24. apr 2017

vela robi psychika a ked sa milovanie zmeni na vyslovenie na robenie dietata ani sa necudujem ze to niektorym tak dlho trva kym sa zadari... (teraz neratam tie pary kt. maju ozaj zdravotny problem kt. brani pocatiu)...

libawet
24. apr 2017

@miluna777 práveže to mužom jedno nie je. Na tej žene je totiž vidieť, že to robí len pre dieťa, pre akúsi povinnosť, a muž vníma hlavne očami....

miluna777
24. apr 2017

@libawet Asi hej. Ja neviem, nezažila dom, nikto by ma nedonútil behať za partnerom s kalendárom, že teraz je správny čas, a naopak teraz nie je, tak máš smolu. Až sa splodí dieťa, nebude na sex dôvod?

martinap735
24. apr 2017

@miluna777 Presne som si dnes povedala, že som na to slovo "snažilkovanie" asi alergická 😀 Znie to strašne...

zanta3
24. apr 2017

Myslim si, ze ked chcu babatko tak by sa mali snazit stale. Aj ked ma pred ms. My tiez teraz zaciname so snazilkovanim lebo konecne sa nam podarilo bytik dozariadovat a uz nam chyba len babatko. Snazime sa stale a samozrejme manzelovi sa to paci🙂

miluna777
24. apr 2017

@martinap735 Hej, niektoré tunajšie výrazy... Snažilkovanie, bábulienko, dúšik na teste... niekedy mám chuť sa z tých výrazov vygrcinkať...

matazirafa
24. apr 2017

@miluna777 normalne placem nad buducnostou ludstva ked vidim vyrazy ako "snazilkovanie"

janickacrazy
24. apr 2017

@miluna777 hehe, ja som tiež nechápala, aké duchy tu vyvolávajú už na tých testoch, ja som vždy čakala aspon 8-10 dní po vynechanej MS až potom som test robila, ale niektoré na MK by už pomaly 2 dni po ovluke testy robili, no nedočkavé 😂

matazirafa
24. apr 2017

@miluna777 najviac mi vsak udiera do oci ten matersky plural. Kolkokrat som pri tych hlodoch "mame 6 mesiacikov" "papame a kakame "alebo pri satach caste "je nam to male" chcela reagovat stylom Jasne, ze je to male ked sa do toho chces napchat spolu s deckom.

miluna777
25. apr 2017

@matazirafa Materský plurál je niekedy otravný, ale viac mi idú na nervy tie zdrobneliny všetkého a nové výrazy, z ktorých by sa dospelému pokazili všetky zuby a vyliezli plomby. No v kombinaci s tým plurálom je to úplný mor. Spinkáme, papinkáme, kakáme, hrajkáme sa, ťapinkáme, grckáme. Teda ja grckám.
a "snažilkujeme" je asi na vrchole, v tesnom závesu ovulka, tehuľka. Keď som raz došla k prstíkovej metóde, dúfala som v atomovku a úplnú deštrukciu planéty.

mi99
autor
29. apr 2017

tak teraz mam ja otazocku za seba s priatelom chceme babo vcera mi skoncila mrcha dnes ma bolelo podbrusko tak sme to skusili 🙂 ale na konci to somna vytieklo nechapem preco ...
🙂

mi99
autor
12. máj 2017

S priatelom sa snazime o babatko posledna mrcha skoncila dna 28.4 hned 29,1,2 sme sa posnazili ci sa nezadari potom uz len 6teho podla kalendara ovulku som mala 7meho no vtedy sa nam nedalo sa posnazit mohlo sa ajtak podarit? Plodne dni mi skoncili 8meho 🙂 mam 28dnovi ciklus a mrchu cca 6dni
A este dnes citim take tlaky v podbrusku neboli ma iba ked sa otocim na bok tak ma akoby pobolievalo 🙂 moze to byt este s tych plodnych dni? 🙂 dakujem mam 4dni po plodnych a stale ma pobolieva podbrusko

bona_dea
12. máj 2017

@mi99 99 je rok tvojho narodenia? lebo podľa tej otázky sa tak zdá...
že to z teba vytieklo? a kam to podľa teba malo odplávať? 😀

sm23
12. máj 2017

Ja sa smejem ako nikdy 😂😂😂

anonymka11
12. máj 2017

To vazne? 😂 dospela zena sa dokaze opytat ze preco to z nej vytieklo? 😂 mala si to zjest nikde by to neuslo aspon 😂

moni244
12. máj 2017

Boze moj, dufam, ze je to zase niekto, kto ai robi srandu 😢

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre