Má význam tehotenský test po 4 dňoch od styku?

12. máj 2023

Tehotenský test po 4 dňoch od styku .. ma to význam?

isadoraisa
12. máj 2023

nie :D

anjelicek26
12. máj 2023

tak robit mozes co chces, ale vajicko este plava dole vajcovodom...

gypsomilka
12. máj 2023

To nazaj? Zeny fakt ak si niektore nerobite srandu tak si aspon co to nastudujte.

autor
12. máj 2023

@anjelicek26 dnes mam dostať MS .. styk sme mali 4 dní dozadu .. aká je šanca na otehotnenie

andrejkap123
12. máj 2023

Ak mas pravidelny cyklus tak takmer nulova

autor
12. máj 2023

@andrejkap123 ale mala som v ten deň priesvitný vytok pred stykom ... mohla to hyt ovulácia? Ale to mi nevychádza ovulácia cca 6 dní pred MS

anjelicek26
12. máj 2023

Prosim vazne uvazuj logicky, toto je na vestecku gulu a nikto ti na to neodpovie... ja som otehotnela dva dni pred MS pri inak normalnom 29 dnovom cykle ako hodinky (to bol 27.den), dodnes som s toho jelen, ze ako, ale muz bol doma len ten vikend a proste...

Vajicko plava dole vajcovodom a uhniezduje sa najskor ovulka+6 (8-9dni po oplodneni meratelne na teste) a najneskor ovulka +10 (meratelne 12-13 dni po oplodneni na teste).

Takze pockaj od styku 16 dni... to je prezitie spermii a najneskorsie uhniezdenie a mas istotu, ze tehotna nie si...

MS dnes este ale kludne moze dojst, ved je len 11 hodin... zbytocny stres si robis...

autor
12. máj 2023

@anjelicek26 ďakujem... som trosku v strese... nemám ešte dieťatko a popravde ešte neplánujem... ďakujem ti za vysvetleni 🙂 ako čítam všetko je možné

anjelicek26
12. máj 2023

Ano vsetko je mozne, ale je to vysoko nepravdepodobne. Drzim palce, nech to dopadne tak, ako chces ty.

minka201
12. máj 2023

@anjelicek26 Keď si otehotnela 2 dni pred MS, tak si ju už vôbec nedostala alebo ešte áno? Lebo ma celkom zaujíma, ako je to pri posunutej ovulácii a nikde som sa to nedočítala. Či vajíčko hneď po oplodnení "vyšle" do maternice nejaké info, aby naň ešte počkala alebo jednoducho do nej musí stihnúť prísť pred spustením krvácania. Ako tak čítam, vieš okolo toho dosť 🙂

anjelicek26
12. máj 2023

@minka201 nie mrcha uz vobec neprisla, cele sa to muselo posunut. Syn bol vtedy v nemocnici, ja som mala pocit, ze mam chyteny mocak (a preto meska MS), tak som to nejako neanalyzovala, nemala na to nejake myslienky, ze mesak, ked som si konecne spravila test, tak tam bola dialnica.

zmrzlinka2021
12. máj 2023

@anjelicek26 ale ak sa ti tak posunula ovulks, tak si nemala ani dva dni pred menzesom, nie?

anjelicek26
12. máj 2023

@zmrzlinka2021 Tak terminovo mala.. ja som zacala vtedy prvy mesiac v novej praci 40h dve deti na nohe,muz este v zahranici.. Tak to Stress asi cele posunul.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre