Ahojte pomohol niekomu takyto gel? Ak ano tak aky? Boli sme na vysetreniach v klinike a nemame ziadny problem a niekedy mam problem so suchostou cize rozmyslam ci to neskusit….
Skúste nám nepomohol
mne toto v centre neodporúčali, že sú to vyhodené peniaze 🙂
Ja si myslim ze ked mas suchost tak urcite lepsie takyto lubrikant ako klasicky. Ja som pouzivala conceive cca 4 mesiace a podarilo sa, ale teda neviem povedat ci to je zrovna vdaka tomu😄
@lula3108 hej akoze pouzivame lubrigacny gel ale iny…. Tak ci ma zmysel cez plodne dni prejst na toto? Hah
Tak hlavne tie klasické lubrikanty sú spermicidne a môžu potom spomaľovať spermie. Teba kúpiť čo je friendly so spermiami
Za mňa skús. Nám (možno) pomohol.
Ako zisitim či dany lubrikant je spermicidny alebo nie? Podla čoho?
ja som zatiaľ použila čípky Myoovunelle a lubrikačný gél Yarillo, ale zatiaľ sa nezadarilo :-/
@nika_val ja som si to guglila.. ale potom sme aj tak všetky vyhodili a nahradili kokosovým olejom a cez plodne dni máme nejaký speci na spermie ale keď ho dopouzivsme už ďalší nekupujem
Nam sa zadarilo ale ci vdaka gelu no tazko povedat 🤷♀️
ja som mala kombinaciu gynex,inofolic myovunele - prve dva mesiace bez nic na hned som toto nasadila a podarilo sa🙂 ak by mal niekto zaujem mozem posunut zostalo mi.
Myovunelle odporúčam 🥰
Skus gynex kvapky
@leuska1991 pozeram to ale 3 cipky stoja 14€???? Dost vela…
@veverka84
@veverka84 a pred tym sa dlhsie nedarilo ci?
Nie ale kvôli veku som chcela co najskôr
Okolo 12 eur mňa vyšli 3 ks 2 mi zostali
@ninka99865
Mne nejde nejak extra podporu spermii ale iba ma to zaujima.. kokosovy olej sme použivali ale nam vadilo že z toho bola noc mastna plachta vždy.. tak kupujeme klasiku Durex a mame to tak že ak sa zadari tak budeme radi ak nie tak všetko je aj tak okej ale mame to takto už dlho a nedari sa
Tak ma to zaujalo ci aj gel na tom môže niečo mať
@nika_val a aky durex máte? Inac s kokosakom aj nám sa to dialo a potom sme zistili že stačí kvapka 😅
@ninka99865 tento ..
Nevravim ze kokosak je zly..dobry bol ale teda asi sme to s mnozstvom prehanali 😁
Mne ide iba o to ci teda takyto klasicky gel bezne dostupny vsade je spermicidny alebo nie 🤷♀️ lebo to by bol pekny podraz keby to tak je ale nikde sa to neuvadza
@nika_val toto som našla na dm pri ňom
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Skús, nám zatiaľ nepomohol