Ahoj baby chcem sa vás spýtať takú vec zaujimavu . Pri prvom dietatku mi lietali bociany nad domom a bola som potom tehotna pri druhom letel nad domnou a bola som znova tehotna . Minulý týždeň nam letel nízko nad autom skoro sme ho zrazili a potom znova nam letel nad autom a teraz mi lietaju nad somnou môže to byt nahoda či znamenie od toho z hora ze budeme mať prírastok
Stalo sa vám to
U mňa to žiaľ nefunguje 😀
boze zena, ty tu snad od porodu druhej dcerky riesis pripadne tehotenstvo... tak ak chcete, tak tehotnite, ak nie, tak sa chrante, ale keby som mala mat stale taketo pochybnosti/uvahy v tom nasadeni pri malych detoch, tak ma asi klepne 😀 ale inak hej, bociany nosia deti, zevraj 😀
Stretávala som bociany skoro kazdy den...cca dva roky, lebo cestou do školy mali hniezda, jeden nam minule vlete na auto doslova....nie som tehotná počas tých dvoch rokov 😀 😀 ...podla mna to su take nahody....bociany sa v tomto obdobi vracaju domov, hniezdia atd....
@nikola599 mne lietaju bociany denne nad hlavou a bohuzial nic...........prave podstupujem IVF,takze tolko k bocianom.Treba skusit ineho vtaka 😀
@stellamaris drzim palceky nech sa ti to podari . Neviem mne nosia len deti tuna u nas moc bocianov nebyva tak neviem
urcite potomstvo bude, mozes si byt ista, ale skor v tom hniezde co na beton niekde u vas v okoli maju.
To mi pripomenulo "viete co znamena, ked vam prebehne cez cestu cierna macka? Ze niekam ide......."
@nikola599 Ja vidim bociany kazdy rok, chodia po poli u nas, a potom ich vidim odlietat do teplych krajin 🙂 a mam len jedno dieta, nechapem preco mi nenosi dieta kazdy rok jeden bocian? 🙂 🙂
co je trapne na tom, ze bociany poletuju v okoli hniezda a ze v nom budu aj mlade?
@zuzka_puska neviem u nas moc nebyvaju hnezdo majú ďaleko od nas tak neviem vôbec všetko je možné hej moja mama s babkou mi vravia dávaj si pozor aby nebolo tretie keď sem chodia bociany 2 krát sa mi to stalo a mam dve
haha, ja ked som cakala syna, tak sme sedili na dvore na chalupe a zrazu preleteli 2 bociany tesne nad strechami domov, nasho aj susedovho... susedia z vedľajšej chalupy boli tiež tehotní ;)
tak mate v okoli iste nieco, kde sa im dobre lovi, podmacane luky, nejake polia a pod. Kazdopadne je to urcite mile a krasny pohlad. Inak to s tehotenstvom povazujem za poveru, ako s tou mackou a cestou
a kvoli tym bocianom patris uz do skupiny januarovky 2016? 😀
urcite. A hlavne ked ten bocian pristane na tebe...
To znie, akoby už pohlavný styk ani nebol potrebný, stačí prelet 😀 Bohvie, či aj v Nazarete lietali bociany...
Mne sa tá povera velmi páči. Ludia potrebujú aj trocha snívať,a občas veriť v zázraky.
https://www.youtube.com/watch?v=mR3DzRMob-cPrečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nikola599 popravde nestalo ale co ty vies 😀 mozno u teba to takto funguje 🙂 sesterke sa snivalo, ze bude mat dcerku a 2 tyzdne si nasla // a ked sa jej mala narodila, tak sa jej snivalo, ze bude mat chlapca a zasa // 😀