Ahojte.
Prosim vás ako to je? Snažíme sa o dieťa, momentálne sme skoro týždeň od ovulácie, tehotenský test by mohol pripadne tehotenstvo ukázať az o pár dni.
No ja uz niekoľko dni užívam antibiotiká a taktiež ďalšie sirupy od kašľa.
Moze to byt nebezpečne alebo by to nemalo mať vplyv na tie procesy ktoré tam mozno momentálne prebiehajú?
Neriešil to niekedy niekto s lekárom ako to vlastne je ?
Žiaľ choroba nešla zvládnuť uz bez antibiotík.,.
Vďaka za vaše skúsenosti.
Mam 4 deti a brala som horsie veci, ako antibiotika a veci od kasla. Ale aj tie. S prvym dietatom sme ratali, s dalsim tiez, ale prislo neplanovane a dalsie 2 tiez neplanovane. Neprestala som preto normalne zit. Ak to nie su teratogenne lieky, nebala by som sa. Lekarka vedela, ze otehotniet mozem, davala mi relativne bezpecne ATB, kdyby neco.
Vďaka….viem ze kým reálne budem tehotná lieky budu von…skor som rozmyslala ci to nemôže ovplyvniť tie procesy delenia nejako negatívne ale mozno len moc rozmyslam, no mam za sebou uz veľa negatívnych skúsenosti
Nie
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ešte nie si tehotná keby náhodou otehotnieš atb a lieky sú z teba dávno von. Naštuduj si na nete oplodnenie a vývoj plodu a kedy je plod napojený na telo matky pupočnou šnúrou