ahojte, slzia mi oci, stale mi tecie z nosa a preto beriem Alerid. Ten mi pomaha. Alebo Zodac. Citala som na pribalovom letaku, ze v tehotenstve sa neodporuca. Ideme sa snazit o babatko, no neviem teraz... mam tie lieky vysadit ked sa budeme snazit? Ale potom mi bude velmi tiect z nosa a budem stale vyzerat ako uplakana... Nie je nieco proti alergii co by nebranilo zdravemu pocatiu?
no hej, ale kvapky do oci a sprej do nosa riesiaiba dosledky alergie... a nie tu prvotnu pricinu....
ahoj.. ja som tiež alergička.. užívam Zodac každý deň... užívala som aj počas otehotnenia... vysadila som ho až ked sa potvrdilo tehotenstvo a všetko bolo ok, aj malý je úplne zdravý..... Zodac sa môže užívať opäť po ukončení 3.mesiaca..(to mi potvrdila alergologička) ja som však nepotrebovala, tehotenstvom alergia uplne zmizla cca po 2 tyždnoch a vrátila sa až po ukončení kojenia...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@erika04 ahoj. ja som mavala tiez alergiu, potom mi casom prestala a v tehotenstve sa mi vratila. bola som u lekarky a tam predposala livostin kvapky do oci a sprey do nosa. tak skus toto.