Ahojte dnes je 15 DC a testy mi vyšli takéto testovala som dnes na obed včera v noci som mala pohlavný styk myslíte že testy sú už pozitívne ? A máme si to poistiť aj zajtra aj pozajtra ? Či je možné že testy mi ukazujú ovu ale v skutočnosti ovu neprebieha ? Môže byť aj takáto možnosť ? Ďakujem pekne. Oba testy sú robené dnes okolo 11:00.
testy sú pozitívne, ja som inak používala aplikáciu Premom, tam som si testy odfotila a pekne mi to vždy vyhodnotilo progres🙂
@sassy_girl áno aj ja ju mám ale chcela som vedieť či sú pozitívne alebo nie ,keďže som si tam nefotila celý cyklus.
@lienkara To, či prebehla ovulácie ti ukáže jedine meranie BT. Pozitívny ovulačný test o jej priebehu nepovie nič. Je vhodné kombinovať obe metódy.
@zuzanockamt nedá sa mi merať celý cyklus lebo vždy inak robím vždy inak vstávam ... A musí sa merať vždy v rovnakú hodinu
@lienkara Áno, ja viem, ako funguje meranie BT, ale ak nerobíš nočné, tak to nie je problém.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lienkara testy su pozitivne, cize ovulacia by mala prebehnut do 48 hodin od prveho pozitivneho testu.