Lekárska pomoc po dvoch potratoch

1123slniecko
Dnes o 05:32

Ahojte žienky
V rýchlosti poviem svoju situáciu v roku 2023 som ostala prvý krát tehotná no bohužial plod sa prestal vyvíjať v 7-8TT prestalo byť srdiečko-nasledovalo samovoľný potrat naštastie nemuseli pomôcť lekári a vyčistila som sa sama..
Tento rok som 11.10. zistila že som tehotná nasledovalo veľké štastie tešenie sa kedže sme to ešte neplánovali brala som to ako osud a verila som že tento krát to víde.
25.11 som bola u gynekologičky kde sme videli prázdny gestačný vak doktorka ma utešovala vraj sa nemusí ešte ukázať možno je ešte priskoro kedže dátum počatia vieme na 1000% a to bolo 26.10. takže som verila že je ešte skoro... ale včera 26.11. prišlo to najhoršie opakovanie sa smútku bolesti ako prvý krát spustilo sa silné krvácanie sprevádzané bolestami už som vedela čo sa stalo... Aj ked to bolí,viem že sa nevzdám a idem bojovať ďalej aby som naše vytúžené bábätko držala v naručí... chcem sa spýtať či poznáte nejakú kliniku súkromnú kde mi urobia všetky potrebné vyšetrenia a vedia nám pomôcť... Lekári hovoria že 3 krát a dosť a potom sa to rieši ale ja už tretí krát neznesiem tu bolesť a chcem to riešiť ....
Ak mi viete aj ako sa s tým všetkým znovu vysporiadať alebo ste si prešli tým čo ja budem rada za vaše správy...

domka222
Dnes o 05:56

U mňa začala lekárka riešiť, keď sa to stalo druhý krát

1123slniecko
autor
Dnes o 06:03

@domka222 možem sa spýtať aké vyšetrenie ste absolvovali...a či to malo štastný koniec?

nika_val
Dnes o 06:32

@1123slniecko Ahoj, ja som si vydupala hneď po prvom potrate vyšetrenia. A teda bolo to:
U svojej gynekologičky: hormonálny profil, rozšírená cytologia
Poslala ma: na hematologiu kde to rozšírili o genetiku a štítnu žľazu
Keďže mne vyšli výsledku v norme, bolo to všetko co mi robila.
Držím palce a sucitim s tebou viem presne čo prežívaš a to hrozný pocit ale to zvládneš 😊

domka222
Dnes o 06:52

Mne zistili hneď na hematológii problém s krvou,ktorý mohol spôsobovať MA. Po nasadení liečby ďalšie dve tehotenstvá úspešné .

mimuska328
Dnes o 08:15

@1123slniecko po 2 potratoch máš nárok na vyšetrenia hematologia, reproimunologia, genetika a muž spermiogram. Tam sa vieš odraziť čo ďalej. Ešte u lekára HP a AMH a ak niečo zle vyjde tak endokrinológia. Môj muž bol aj u urológa a ja na hysteroskopii kde sa prišlo na problém

kiki68
Dnes o 09:01

Urcite riesit : hematologia ( tie rozne mutacie zrazanlivosti), potom gynda ( pozriet detailne hormony, detailne sono a cytologia), tiez muz spermiogram ( to je mega dolezite z mojej skusenosti), tiez imunologia. Potom budes mat jasnejsie. A urcite stitna zlaza, to tiez vie robit bordel.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre