ahojte babeny, mate niektora skusenosti alebo poznate niekoho kto mal s doktormi Kormanovcami s Kysuckéh n. Mesta?? Mojej sesternici pomohli otehotniet, mala tri roky problemy, a aj jej kamaratke...ja sa tam chystam o dva tyzdne. Pocul uz niekto o nich?
ano viem, že liecia takymto sposobom, a naviac su to ozaj lekari, tak vedia co robia, a on naviac gynekolog, co teda potrebujem ja mometalne... som rada, ze sa nasli dalsi ludia,ktorym pomohli, potesial si ma 🙂)
tak je jasne, ze kazdemu asi pomoct nemozu.. ale skusat treba, clovek nikdy nevie co pomoze.. uvidime no 🙂
@lulkala boli sme pred mnohymi rokmi ja aj s mojou maminou (autoimunitne ochorenie a ochorenie trav. traktu)...z nasho pohladu cisty biznis, slusna palka vyhodena za par minut, nespochybnujem to, ze pomohol niektorym ludom s niektorymi problemami, u nas to prebiehalo tak, ze mam zhruba vytvoreny obraz o tom, ze "zazracni lekari" majuci liek na vsetky ochorenia nemaju daleko od pofidernych liecitelov....
cisty blud, moja kamaratka kedysi u nich bola, ale hovadina na entu... trt pomohol, iba prachy bral...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lulkala ano, ja som počula, pomohli mojej kamoške aj jej mužovi, čo sa týka alergie a problémov so žalúdkom. Normálni doktor mu len zakázal skoro všetko jesť ale bolesti mal veľké stále. Odkedy chodí k nim tak mu nič nie je, môže jesť úplne všetko a čo viem tak jednému páru od nás čo nemohli mať 10 rokov deti tiež pomohli a majú dve zdravé deti. Ja sa tam tiež chstám niekedy v lete, lebo tiež sa mi nedarí otehotnieť, aj ked sme s mužom zdraví, pokúšame sa už tretí rok a jedno už máme a druhé nie a nie. Za tých 100 eur to podľa mňa stojí a treba to vyskúšať, nie sú to žiadni šarlatáni, ale sú zameraní na čínsku medicínu