Lekári Kormanovci

lulkala
4. máj 2013

ahojte babeny, mate niektora skusenosti alebo poznate niekoho kto mal s doktormi Kormanovcami s Kysuckéh n. Mesta?? Mojej sesternici pomohli otehotniet, mala tri roky problemy, a aj jej kamaratke...ja sa tam chystam o dva tyzdne. Pocul uz niekto o nich?

monicka79
4. máj 2013

@lulkala ano, ja som počula, pomohli mojej kamoške aj jej mužovi, čo sa týka alergie a problémov so žalúdkom. Normálni doktor mu len zakázal skoro všetko jesť ale bolesti mal veľké stále. Odkedy chodí k nim tak mu nič nie je, môže jesť úplne všetko a čo viem tak jednému páru od nás čo nemohli mať 10 rokov deti tiež pomohli a majú dve zdravé deti. Ja sa tam tiež chstám niekedy v lete, lebo tiež sa mi nedarí otehotnieť, aj ked sme s mužom zdraví, pokúšame sa už tretí rok a jedno už máme a druhé nie a nie. Za tých 100 eur to podľa mňa stojí a treba to vyskúšať, nie sú to žiadni šarlatáni, ale sú zameraní na čínsku medicínu

lulkala
autor
4. máj 2013

ano viem, že liecia takymto sposobom, a naviac su to ozaj lekari, tak vedia co robia, a on naviac gynekolog, co teda potrebujem ja mometalne... som rada, ze sa nasli dalsi ludia,ktorym pomohli, potesial si ma 🙂)

brita
4. máj 2013

@lulkala My sme u nich boli, lebo sme nemohli mat deti. Urobili sme vsetko, co nam kazali, aj brali tie homeopatika presne, ako povedali. Vobec nam to nepomohlo, iba co sme tam vysolili riadnu kopu penazi 😖 Takze tak 😒

lulkala
autor
4. máj 2013

@brita a ako to inak vychadza financne? aspon zhruba, ze na co sa mam nachystat

lulkala
autor
4. máj 2013

tak je jasne, ze kazdemu asi pomoct nemozu.. ale skusat treba, clovek nikdy nevie co pomoze.. uvidime no 🙂

veve39
4. máj 2013

@lulkala boli sme pred mnohymi rokmi ja aj s mojou maminou (autoimunitne ochorenie a ochorenie trav. traktu)...z nasho pohladu cisty biznis, slusna palka vyhodena za par minut, nespochybnujem to, ze pomohol niektorym ludom s niektorymi problemami, u nas to prebiehalo tak, ze mam zhruba vytvoreny obraz o tom, ze "zazracni lekari" majuci liek na vsetky ochorenia nemaju daleko od pofidernych liecitelov....

katarina644
4. máj 2013

cisty blud, moja kamaratka kedysi u nich bola, ale hovadina na entu... trt pomohol, iba prachy bral...

brita
4. máj 2013

@lulkala Moja, ja si to fakt nepamatam, to bolo tak davno. Neviem, ci tri tisicky na jedneho to bolo, este v korunach. Fakt si nepamatam. 😖

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre