Lejdyvita chcem byť mama - zvláštna menštruácia

4. apr 2021

Ahojte, chcela som sa Vás opýtať (teda tých čo máte skúsenosti) s produktom lejdyvita chcem byť mama. Začala som doplnok užívať asi týždeň. Zrovna aj pred menštruáciou. Ako vždy som mala pred MS dlhé špinenie cca 10 dní(hormonálne poruchy, ktoré zatiaľ nemajú žiadnu príčinu) , no potom prišla už skutočná MS so silnými bolesťami až som musela ísť na pohotovosť na injekciu. No dnes je to "druhý deň" krvácania a krvácanie úplne zoslablo takmer nie je žiadne. Aj všetky bolesti zmizli +som strašne strašne nafúknuta. Myslíte, že toto môže spôsobovať tento doplnok? Menštruáciu mam vždy s dlhým špinenim a samotná ms trvá niekedy aj 7-10dní. Stretla som sa už so všetkým možným počas MS ale s týmto teda zatiaľ nie 😪

skalnicka02
4. apr 2021

Ahoj, lejdyvita obsahuje myo-inozitol, ja ho beriem tiez len v inom vyrobku. Mne osobne inositol vie rozhadzat cyklus. Tento mesiac mi inositol spomalil az zastavil ms. Tri dni som mala slabucku ms a potom nic, tak som vysadila inozitol a o 2 tyzdne mi prisla normalna ms.

autor
4. apr 2021

@skalnicka02 myslíš, že to môže až takto zrazu zastaviť?? Ja som práveže mala moje normálne špinenie tak ako vždy čo mi riešia ale 10 dní potom to prišlo úplne silné silné bolesti a na ďalší deň nič 😶😶😶

skalnicka02
4. apr 2021

Asi hej....neviem si to inak vysvetlit. Skus prestat brat tu lejdyvita a uvidis.

autor
4. apr 2021

@skalnicka02 no ako mam ísť na 13 DC na folikulometriu tak to potiahnem ešte potial a uvidíme..

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre