Čo hovoríte na toto.. pomohlo to niekomu? A bez blbych komentarov
@natalia1997 mne to odporučil gynekológ, že je to lepšie a lacnejšie ako inofolic
@azurova99 ci lepsi neviem - zalezi co od toho ocakava zena, mne napr gyn povedal ze ide hlavne v mojom pripade o ten inozytol - inofolic ho ma v 1 sacku 2g, lejdyvita 1g.. pri dennej davke 2 sacky ho ma inofolic 4, lejdyvita 2, a teda ja to beriem hlavne kvoli tomu 🙂) inofolic na mesiac 28 eur, lendyvita na mesiac 26 eur. Lejdyvita sice stoji okolo 13-14 eur. ale len 30 sackov, treba 2x denne.. 🙂)
Ale samozrejme uz komu co vyhovuje, nakoniec je to jeden vyrobca 🙂 hlavne nech to splni co ma
@anne_mary2 no neviem ale ja kupovala aj inofolic ale stal má cez 33€ , lebo ak máte pco, vraj je potrebný ten combi, a ten je len vo veľkých tabletkách a pribrala som z neho preto mi odporučil lady víta,
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@natalia1997 ahoj, je to od tej firmy co vyraba aj inofolic. Akurat tu ke toho myo inozitolu o polovicu menej + aj nejake ine vitaminy...
Zo zlozenia mi to pride vhodnejsie pre zeny, ktore nepotrebuju nejak upravit cyklus / ovulaciu, namoriě tomu je tam inozytol + kyselina listova atd...
takze ako priprava na tehu fajn urcite / je to podobne inofolicu