Laparoskopia a otehotnenie po nej

zuzullik1001
31. júl 2012

😀 ahoj holky...jako ste otehotneli po laparoskopi??? ja som jeden den po nej velmi dost silna bolest ale da sa to vydrzat uz nech su tu vytuzene dve ciarky...)))

leria
31. júl 2012

A kvoli comu si bola na laparke?ja napr.kvoli endometrioze,potom som brala hormanalne injekcie 6mesiacov,bola som v umelom prechode...od laparky som otehotnela o necely rok,zial skoncilo to potratom 😢 ...ak nebudes brat ziadnu hormonalnu liecbu,tak sa zrejme mozes pokusat o otehotnenie hned ako sa budes na to citit...hlavne bud v pohode a sa na to velmi neupriamuj,ked babo ma prist tak pride,drzim palce🙂

zuzullik1001
autor
31. júl 2012

@leria dakujem tazko na to nemysliet..:Ds manzelom sa snazime o babo on je v poriadku a mi robili laparkospi ci mam priechodne vajecniky vsetko dopadlo super tak dufam ze otehotniem do 3 mesiacov.....nie neberem nic len sa mame snazit....a este sa vam nepodarilo???

adriana89
31. júl 2012

@zuzullik1001
Ahoj ja som bola na laparke v januari tiez ci mam priechodne vajecniky....potom sme museli byt mesiac bez sexu koli moznej infekcii a doteraz sa nam nepodarilo otehotniet :(
priatel ma zle spermiee takze pojdeme na umele oplodnenie.....

danu
31. júl 2012

@zuzullik1001 pozri, pripadne sa pridaj do niektorej z tem, na ktore ti dala linky katren

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre