Ahojte, pomohla Vam laparoskopia a prefuk vajcovodov k otehotneniu? Na koľký deň cyklu vam ju robili a kedy ste sa po zákroku mohli opäť začať snažiť? Ja som objednaná na 12DC. Za aký čas po zákroku ste ostali tehotné?
mne sa podarilo o 8 mesiacov ale ja som mala vsetko priechodne len polyp a myom mi odstranili.A zacali sme sa snazit po prvej ms od zakroku mala som 38 rokov ked som rodila ☺ robili laparku tiez 12 DC
Mne robili laparoskopiu v auguste 2019. Otehotnela som v apríli 2020. Rodila som teraz pred Vianocami v 35ke.
@lienka_9 Robili mi diagnosticku laparoskopiu, hysteroskopiu a prefuk, cca na 14 DC (uz sa presne nepamatam). Sex sme mali az po prvej MS od operacie. Hned v ten prvy cyklus som otehotnela (mam 1,5 rocneho chlapceka), podla mojho gynekologa zdaleka nie som jeho prva pacientka. Tu prvu MS som mala velmi divnu, celkovo som bola presvedcen, ze mam anovulacny cyklus a tehotenstvo ma prekvapilo.
Ahoj,pomohla pri prvom synovi.Robili mi vtedy diagnosticku laparoskopiu a hysteroskopiu. Pamätam si ze mi to robili v piatok a vo stvrtok mi skoncil menzes,takze na tesno.Otehotnela som nasledujucu stredu 😉 Odporucali mi cakat aspon mesiac so snazenim,ale tak po 2,5 r som uz viac cakat nechcela a vyplatilo sa 😍
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lienka_9 📌