Ahojte, začala som užívať kyselinu listovú 800 , z Dr Max ale akosi mi ju buď zle trávi, alebo proste nevyhovuje alebo ako som sa dočítala že 50% populácie ju nevie telo spracovať. Bolo mi po nej na žalúdku ťažko proste tak som ju vysadila a prešlo to. Je nejaká iná možnosť ako ju užívať aj bez ťažkostí? V inej forme napr? Inofolic o tom viem že obsahuje KL, ale je ešte iná možnosť okrem Inofolicu?
Vopred ďakujem
Skus listovy salat jest a spenat
skús od iného výrobcu, ja som to takto mala so železom a našla som vhodný až na 3-4x. bol síce v kombinácii s Cčkom, ale úplne mi prestali problémy. síce sa mi zo začiatku nechcelo vyhadzovať peniaze za to, ale podarilo sa a aj železo sa mi časom upravilo.
Spytaj si dr kyselinu listovu ale na predpis,mozno ju tvoje telo nevie stiepiť
Značka Generica- majú kys listovú vo forme folátu
Najlepsie by bolo, keby si ju prijimala v prirodnej forme, takze jedla vela spenatu. A ak nemas tu moznost, tak treba vyskusat inu znacku, ked tieto ti nerobia dobre.
a napr vo Femibion je tiez kyselina listova ci uz folat?
@milka1988 tam uz je štiepena,to mozes uzivat a mas vsetko pokope
Ja uzivam Active Folic od Generica. Je to uz spracovana kyselina listova, pretoze moje telo ju same nevie spracovat (zistene krvnym testom). Ale ze telo nevie kyselinu listovu spracovat neznamena, ze mi je z nej zle, ale ze ju moje telo nevie premenit na aktivnu formu folat
Toto by mi kedysi ani len nenapadlo, že niečo takéto môže byť. Že môže mať organizmus problém so spracovaním a vstrebaním tej kyseliny.
Ja keď som pred niekoľkými rokmi hľadala vitamíny, že čo užívať tak priorita pre mňa bolo zloženie a ani som sa nedívala, či folát, či nie, no pri druhom tehu už budem aj ja múdrejšia 😀
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nasla som niečo takéto ešte
https://www.adiel.sk/e-shop/fertilova-vitaminy-...