Ahojte podarilo sa vám skôr otehotnieť pri užívaní kyseliny listovej? Mám pco na ľavom vaječníku
Niekedy neovulujem
No i tak by som si ju chcela kúpiť
Je tam prosím nejaká šanca ? Ďakujem
Skus radšej inositol
@lelelienka ďakujem
Mne to dali v lekárni že to treba brať
😆
Áno aj kys listovú treba užívať ale inositol je dobry keď máš pco trochu naštartuje ovu
kyselinou listovou nic nepokazis, ak by mala fungovat aj len pre tvoj dobry pocit. staci ti uplne ten najobycajnejsi folat kyseliny listovej za par eur, nekupuj si zbytocne predrazeny femibion a podobne zazraky. drzim palec, aj s pco sa da uspesne otehotniet 🙂 mam svagrinu ktora ma uz 2 taketo deticky ktore sa im podarilo spravit aj ked nemala cyklus.
Ahoj my sme sa s priateľom snažili 7 mesiacov , 7 mesiacov som užívala kyselinu listovú a posledné cca dva mesiace som pridala vceliu materskú kasicku
Skôr by som si kúpila Inofolic, obsahuje všetko čo potrebuješ. U mňa zabralo 2krát😊🤰
@as1184
Ahoj, prosím ťa pekne mohla by si mi poslať link, že ktorý typ si uží ala? Používal aj partner, alebo iba ty sama? 🤗 Užívala si na odporúčanie lekára, alebo sama si sa tak rozhodla? Mala si aj problémy s otehotnením dlhšiu dobu, že si začala užívať ten doplnok? Po akom čase sa ti podarilo otehotnieť? Vopred pekne ďakujem za informáciu.
@zazrakysadeju Ahoj, ja som užívala Inofolic combi premium a môj muž folandrol, dá sa to kúpit ako partnersky balíček cez internetovu lekáren a je to lacnejšie. Otvor si stránku Inofolic a tam podľa tvojej BMI si vyberieš ten správny druh Inofolicu. Noo my sme sa naplno snažili nejake 2 roky. Inofolic mi doporučil gynekolog, prve tehotenstvo som mala po 1mesačnom balení a druhe po 3 mesačnom balení✊🍀🌸 Tak držím palce.
@as1184 ďakujem krásne za info 💗
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Kys. listova nie je na otehotnenie ako take, ale je velmi potrebna pri vyvoji babatka. Odporuca sa brat uz aj tak 3 mes pred planovanym otehotnenim. A sanca je vzdy 😉