Dobrý deň žienky, myslíte, že sa môže užívať naraz Femibion 1 a Inofolic combi? Alebo je to zbytočne veľa? Ešte som si aj objednala Gynex kvapky, zajtra by mali prísť 😂😂😂 už som z toho na nervy
@katarinazavo kyselina listova pomaha k zdravemu vyvoju plodu, k otehotneniu nie. ale vsade pisu, ze by sa mala brat 3 mesiace pred otehotnenim. takze ak sa snazite, kup si ju v lekarni ;)
@sweetdreams Ďakujem pekne
Ja som brala listovku 3 mesiace pred tým ako sme sa začali snažiť o bábo. Podarilo sa nám po pol roku a ešte som ju brala aj počas celého tehotenstva. Takže rok a pol. Predpisovať mi ju lekár.
Ja som brala kys.listovu cca pol.roka pre tehotenstvom aj skrz neurologicke problemy a pocas tehotenstva len prvy trimester. Sam lekar mi povedal.ze potom to.je uz.zbytocne. Ani ziadne dalsie.speci vitaminy neberiem. Vela ovovia a zeleninky papaj a usetris na vitaminoch ;) resp.peniaze co vrazis do tehu vitaminov radsej investuj do pestrej stravy 🙂
Poznáte niekto INOFOLIC je dobre si to kúpiť ak sa snažíme??Ďakujem za odpoveď
Ak je listovka na predpis, zaplatíš za krabičku ani nie 2€keďže to aj poisťovňa preplatí. Takže nie všetky vitamíny sú o veľa peniazoch.
30 tabliet a doplatok nejakých 1,50€
@malinajahoda skor som myslela tie femibiony a podobne...listovka samozrejme az tak penazenku nezatazi...
@veronice aha 🙂 , to máš pravdu, tie femibiony sú hlúposť podľa mňa. Ide to len do peňazí. Marketingový ťah ako vyšitý. Najlepšie je užívať čistú kyselinu listovú a jesť jogurty, ovocie a zeleninu. A vyjde ta to podstatne lacnejšie a lepšie ako nejaké akože vitamíny v tabletkách.
@malinajahoda listovku ti doktorka predpise ak ju potrebujes ale ja som si ju kúpila v lekárni bez predpisu
@katarinazavo kyselina listova podporuje otehotnenie je to stravovy doplnok je aj na predpis aj bez predpisu užíva sa 4 týždne pred otehotnenim...po 4 týždňoch užívania si treba dať pauzu 2 týždne a potom ju treba znovu užívať
@hankys ahoj.mozem sa opytat na co su gynex kvapky?a ako sa maju uzivat?ja momentalne beriem iba kys.listovu (bez predpisu som platila 3.60 - 107 ks) a potom kedze chodim do centra by som zacala brat pred vkladom komplex vitaminy.dakujem 🙂
@inkamama vďaka dúfam že otehotniem...nedarí sa nám
@katarinazavo nemáš začo...nám sa nedarí počať bábätko rok...tak uvidíme teraz v sobotu si urobím test
@inkamama užívaš aj ty kyselinu listovu ...dúfam že nám aspoň trošku pomôže dúfam ..nedarí sa nám už tak pol roka
@katarinazavo pomôže lebo podporuje otehotnenie...ale hlavne hlavu hore nestresovat sa musime byť kludne lebo stres není dobrý na pocatie bábätka
@silviavisz Gynex kvapky fungujú na bylinnej báze, sú veľmi dobré. Majú detoxikacnu schopnost na celý organizmus, podporuju obranyschopnosť, pozitívne vplývajú na mužskú aj ženskú neplodnosť a normalizuje a vyrovnáva hladinu ženských hormónov. Čítala som veľa pozitívnych recenzií, odporúčaju ho ženy ktoré vďaka nim otehotneli. Ja osobne som si ich teraz objednala prvýkrát. V lekárni sa kúpiť nedajú. Včera mi prišli
Ja som si kúpila obyčajne za pár korún v lekárni. Ale keď sme sa snažili tak som si robila čaj z alchemilky. Hneď po druhom cykle som bola tehu. Nakoľko mám aj problémy so štítnou tak som myslela ze to bude nemožné.
@maja367 Na ten čaj sa chystám aj ja kupili ste ho v lekárni?
@katarinazavo áno v lekárni a rovno už porciovaný
@inkamama samozrejme, že sa dá aj kúpiť normálne. Ale tá na predpis je silnejšia.
@malinajahoda áno viem ale zatiaľ mam tú bez predpisu..tak uvidíme
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@hankys dobrú deň. Chcem sa spýtať kyselina listova pomáha pri otehotneni snažíme sa a stále nič či si ju mám kúpiť v lekárni???