Ahojte. Som po kyretaži 2 týždne.
Krvácala som iba 4 dní od zákroku a potom už nič.
Žiadne bolesti odvtedy ako krvácanie prestalo nemám.
Moja otázka znie, zostali ste tehotné tesne po zákroku ?
Ja viem že je veľmi veľa názorov čo sa týka kyretaže a následného tehotenstva.
No mňa zaujíma práve toto. Pretože si myslím že existujú ženy ktorým sa to stalo a otehotneli tesne po zákroku.
Budem Vám žienky vďačná ak sa podelíte o nejaké vaše skúsenosti 🍀
mne odporúčali si dať pauzu, otehotnela som cca 7 mesiacov po, ale ja som bola na tom aj psychicky dosť mimo prvé mesiace ...
po troch rokoch snaženia som potratila na vianoce a kyretáž mala začiatkom januára.. prvú ms som mala v polovici februára, druhú koncom marca a dalšia už neprišla, momentálne som 18tt
@kf23 po kyretáži sa odporúča pauza 3-6 mesiacov.
@kf23 po kyretaži sa ti musí obnoviť sliznica. Nebude taka ako ďalší mesiac. Určite počkať až po ďalšej ms.
@bambulka711 načo? To je hrozne dlho. Kľudne mesiac.
@kf23 ja som mala MA v 16tt (malému prestalo biť srdiečko( vo štvrtok to budú 4týzdne 😢 doktorka v Kochu mi povedala, že sa môžeme začať snažiť po prvej ovulácii, ale moj doktor mi na kontrole povedal, že máme počkať do novembra/decembra… je veľa názorov ale ja by som asi začala skôr ❤️
@kf23 po MA v 8tt mi odporucal lekár počkať do prvej MS aby sme si boli istý že všetko dobre nabehlo tak sme spravili, ak by to bolo skôr sú tam možné nástrahy že je sliznica oslabená a celkovo nemusí cyklus pracovať správne predsalen je to zásah a aj telo sa musí spamätať z toho všetkého čo zažilo a pripraviť na možné ďalšie tehotenstvo. Každopádne už sme viac než rok od MA a aj tak sa nedarí...
Držím vám palce ✨🤞🏼
@kf23 mne sa to stalo ja som prišla o dieťatko ktorému prestalo bit srdiečko a hneď nato som ostala tehotná a syn ma už 8rokov 🩵 a vôbec sme to nečakali
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
kyretáž z akého dôvodu?