Kyretáž a ďalšie tehotenstvo

kf23
13. aug 2024

Ahojte. Som po kyretaži 2 týždne.
Krvácala som iba 4 dní od zákroku a potom už nič.
Žiadne bolesti odvtedy ako krvácanie prestalo nemám.
Moja otázka znie, zostali ste tehotné tesne po zákroku ?
Ja viem že je veľmi veľa názorov čo sa týka kyretaže a následného tehotenstva.
No mňa zaujíma práve toto. Pretože si myslím že existujú ženy ktorým sa to stalo a otehotneli tesne po zákroku.
Budem Vám žienky vďačná ak sa podelíte o nejaké vaše skúsenosti 🍀

biba_18
13. aug 2024

kyretáž z akého dôvodu?

kf23
autor
13. aug 2024

@biba_18 bábätku prestalo byť srdiečko. Bola som v 10tt

biba_18
13. aug 2024

mne odporúčali si dať pauzu, otehotnela som cca 7 mesiacov po, ale ja som bola na tom aj psychicky dosť mimo prvé mesiace ...

kf23
autor
13. aug 2024

@biba_18 samozrejme každú ženu to raní psychicky.. ďakujem za Váš názor 🍀

biba_18
13. aug 2024

@kf23 drž sa, veľa síl prajem

stamik
13. aug 2024

po troch rokoch snaženia som potratila na vianoce a kyretáž mala začiatkom januára.. prvú ms som mala v polovici februára, druhú koncom marca a dalšia už neprišla, momentálne som 18tt

kf23
autor
13. aug 2024

@stamik gratulujem 🍀 držím palčeky do úspešného konca !

janica_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bambulka711
13. aug 2024

@kf23 po kyretáži sa odporúča pauza 3-6 mesiacov.

sono2
13. aug 2024

@kf23 po kyretaži sa ti musí obnoviť sliznica. Nebude taka ako ďalší mesiac. Určite počkať až po ďalšej ms.
@bambulka711 načo? To je hrozne dlho. Kľudne mesiac.

bejbs123
13. aug 2024

@kf23 Tak po kyretazi je potrebne si davat pozor kvoli moznemu zapalu,takze ak niekto otehotnel tesne po kyretazi je to dost nezodpovedne

alexandra_j22
13. aug 2024

@kf23 ja som mala MA v 16tt (malému prestalo biť srdiečko( vo štvrtok to budú 4týzdne 😢 doktorka v Kochu mi povedala, že sa môžeme začať snažiť po prvej ovulácii, ale moj doktor mi na kontrole povedal, že máme počkať do novembra/decembra… je veľa názorov ale ja by som asi začala skôr ❤️

adkalu
13. aug 2024

@kf23 po prvom MA mi dali odporúčanie, ze pi 6 mesiacoch, dodržala som to, po 2 MA som chcenie otehotnela po 2 mesiacoch a bolo to úspešne, mam 2 deti. Držím palce🍀

patriciaa_
14. aug 2024

@kf23 po MA v 8tt mi odporucal lekár počkať do prvej MS aby sme si boli istý že všetko dobre nabehlo tak sme spravili, ak by to bolo skôr sú tam možné nástrahy že je sliznica oslabená a celkovo nemusí cyklus pracovať správne predsalen je to zásah a aj telo sa musí spamätať z toho všetkého čo zažilo a pripraviť na možné ďalšie tehotenstvo. Každopádne už sme viac než rok od MA a aj tak sa nedarí...
Držím vám palce ✨🤞🏼

nikik12
17. aug 2024

@kf23 ahoj, ja som už 8 mesiacov po a nedarí sa nám
To nám lekári povedali že sa môžme snazit hneď po mesiaci že som náchylnejšia
Trápime sa z toho no po kyrete prišli aj iné zdravotné problémy ktoré predtým neboli

mamina161920
26. aug 2024

@kf23 mne sa to stalo ja som prišla o dieťatko ktorému prestalo bit srdiečko a hneď nato som ostala tehotná a syn ma už 8rokov 🩵 a vôbec sme to nečakali

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre