Kyret v 8tt a špinenie

bambulka1010
24. júl 2021

Ahojte baby. Mali ste nejake ťažkosti po kyrete ? Mne robili kyret v utorok ráno . Srdiečko nebilo . Viac menej už som bola na to pripravená , keďže už týždeň som špinila. Ale v pondelok som začala krvácať a v utorok som už bola v nemocnici . Krvacala som iba po zákroku . Žiadne ťažkosti. V stredu v noci som dostala kŕče akoby som mala dostať menzes . Išla som ráno opäť do nemocnice , kde mi doktor spravil sono , zobrali mi krv na crp a krvný obraz.A dali mi injekciu od bolesti . Výsledky som mala dobre . Už ma ani nič neboli . Pijem alchemilkovy čaj . Ale dnes som začala špiniť na hnedo . V pondelok idem na gyndu .Bolesti nemám už vôbec . Je to v pohode ? Mali ste to niektorá ? Ďakujem 🙂

viky_21
24. júl 2021

@bambulka1010 ahoj, ja som zacala krvacat cca az na nejaky 3 den a trvalo to tiez nejake 3 dni ale ziaden extrem. Bolesti som mala cca od druheho dna a tie boli na nevydrzanie. Nevedela som prejst ani na wc. Ale kazdym dnom sa to zlepsovalo a potom uz uplne v pohode. Hlavne sa nijako nenamahat a mat aspon par dni kludovy rezim.

bambulka1010
autor
24. júl 2021

@viky_21 jasne to mám kludovy režim 🙂 presne ja som mala take bolesti v stredu že som nevedela prejsť na WC som sa plazila . Len oddychujem . V pondelok už chcem ísť do práce keďže nemám žiadne ťažkosti už . Robím v kancli úplný kľud , žiadny stres. Len dúfam že to špinenie prejde . Ako nie je to nič strašne .

slniecko8888
24. júl 2021

@bambulka1010 Ja som zacala krvacat na 3 den a trvalo to asi 5 dni a ako som zacala krvacat tak som mala aj bolesti a prudke pichanie ale kazdym dnim sa to zlepsovalo. Krvacat a spinit mozes aj 2 tyzdne, to je uplne normalne a mali ta na to upozornit

bambulka1010
autor
24. júl 2021

@slniecko8888 práveže mi nič nepovedali , iba to čo som sa Dočítala 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ Hlavne že mi povedali aby som mesiac nesexovala 😂😂 to bolo asi dôležitejšie 😲 a aby som sa nekupala, len sprchovala . Ďakujem za odpoveď 🙂

rivini
24. júl 2021

@bambulka1010 slabe bolesti su ok ca. tyzdnen po a krvacanie/spinenie ca. 2 tyzdne po. Ja som mala 3-4 den tiez silnejsie bolesti. V podstate som sa citila lepsie az ca. 10 dni po...Spinenie skoro 3 tyzdne, to vsetko bolo v norme. Mne pomohol na regeneraciz vitex agnus castus+zinok+vitamin C. Drzim palce!

bambulka1010
autor
24. júl 2021

@rivini ďakujem 🙂 ja už bolesti nemám žiadne , len špinenie . Po psychickej stránke som už tiež OK , keďže od začiatku tehotenstvo nebolo dobre , mala som od začiatku problémy zdravotné . Tak keď prejde ešte to špinenie bude dobre 🙂 ďakujem za odpoveď

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre