Kvapky z imela bieleho. Máte s nimi skúsenosť? Kde ich objednať?

usko33
18. mar 2011

vraj pomáha pri neplodnosti, chcela by som to vyskúšať aj ked prešla som už par lekárni a o kvapkach nikto nič nepočul.....neviete náhodou kde by som si ich mohla cez meil objednať.....dakujem 🙂

anjelicek26
18. mar 2011

Kolko krat chces este polozit tu istu otazku? Ti to aj tak admini zamknu. O bielom imele som pocula od dvoch kamaratok. Nemalo to ZIADEN efekt. Neviem, kde to zohnali, ale mozem sa spytat. Ale pokial si pamätam, nemali to ako kvapky 😕

syslica
19. mar 2011

@usko33 Hoci som "bylinkárka" skúsenosť s takouto liečbou nemám. Navrhujem ho len na tlak a srdcové problémy. V knižke od Marie Trebenovej Zdravie z Božej lekárne sa píše, že taká kvapky dostať v Rakúsku.
www.zdravie.efekt.sk/imelobiele.html Ale ak ti môžem dať aj nevyžiadanú radu: s preparátmi z imela treba narábať veľmi opatrne, môžu viac uškodiť ako pomôcť, akúkoľvek liečbu radšej konzultovať s lekárom (možné sú aj interakcie s inými liekmi, ktoré užívaš). No a podľa môjho skromného názoru, mnohé z toho, čo píše Maria Treben sú (dokonca zdraviu škodlivé) bludy. V tom sa zhodujem s viacerými študovanými fytoterapeutmi.

dmirec
26. dec 2011

Ahoj usko. Tak ja o imele uz nieco viem. Zijem v Rakusku,kde som podstupila onkolog.operaciu a momental.som si tu zacala davat pichat imel.injekcie,ale ci by pomohli aj pri neplodnosti,naozaj neviem. Vrelo odporucam sa objednat k Dr.Gilanovi v Nitre na konzultaciu/stoji 15eur/,ktory po studiu v Nemecku,ordinuje v Nitre a ako jediny na SK,ma dlhoroc.skusenosti s tymito injekciami. Je to gynekolog,ktory poradi a injekcie aj objedna. S pozdravom Dana

olo
30. mar 2012

kvapky dostat kupit v lekarni v rakusku uzastne mi pomohli pri tlaku ktory som mala nizky

ivetka1964
13. máj 2014

Aj ja mám skúsenosti s týmito kvapkami,ktoré sa dajú zakúpiť v Rakúsku, dobré.tiež mi pomohli pri nízkom tlaku a aj závratoch

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre