Kvapky Gynex a slabulinké špinenie

petrina18
29. júl 2021

Dievcata mam taku dilemu v nedelu som mala dostat MS ale nedostala som v ten den som mala aj styk s pruatelom, asi 2 dni mam bolesti ako pri MS a dnes som mala slabulinke spinenie. Nikdy som take nemala pred ani po MS mne sa hned MS spusta krvou. No a velke bolesti prs ale fakt velke. Uzivam kvapky Gynex uz mesiac moze to byt ich vedlajsi ucinok? Inak MS mavam ukazkovo pravidelnu. Dakujem kraasne

snehulienka82
29. júl 2021

@petrina18 urob si test a budes vediet. Gynex je fajn, ale v tehotenstve sa uz nema brat.

petrina18
autor
29. júl 2021

@snehulienka82 nemyslim ze som tehu lebo s priatelom sme takmer mesiac spolu neboli... Prvykrat v tu nedelu.. Hm len ci to moze byt tymi kvapkami

sisabe
29. júl 2021

@petrina18 brala som ho pred tehu a rozhadzal mi ciklus trošku. Možno je to aj váš prípad

petrina18
autor
29. júl 2021

@sisabe tiez si myslim ze je to tak len ma zaujimalo ci aj ina zienka ma s tym skusenost. Teraz dilema ci ho dalej uzivat alebo nie hmm

sisabe
29. júl 2021

@petrina18 ja som brala koli tomu ze som mavala bolestivu ms a ovulaciu a snažili sme sa o bábätko.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre