ahojte baby mozete my napisat ktora mate skusenost s tymito kvapkami http://www.prirodnekvapky.sk/kvapky/p/10/j-v-kv... , alebo s Hemann Femigard 300ml alebo s Gynex. ja uzivam asi 2tyz. Femigard.. odporuca sa 3mes. vkuse. mozete mi napisat ak ste nieco s toho uzivali pripadne nieco ine ci vam to pomohlo popripade ostali ste tehotne a myslite ze aj vdaka tym prirodnym liecivam. a ak ste brali a este ste nevedeli ze ste tehu nemozu uskodit...?
ahoj, ja som brala gynex, pretoze mi zistili cystu na vajecniku. V tej dobe som chcela otehotniet... No zacala som ich brat, pretoze mi hrozila operacia a asi po dvoch mesiacoch som sla na kontrolu a cysta bola prec. Tak sme sa s manzelom vrhli na babatko a teraz mame krasnu 3 mesacnu princeznu 🙂
ja som brala gynex lebo sme chceli druhe mimi a sa nam nedarilo.nepomohol ☹ .potom som brala sarapis soju a tie femi kvapky od valovica.ten sarapis som potom vysadila a zostala som len pri femi a po 13 mesiacoch sa podarilo 🙂 .neviem vdaka comu ale myslim ze FEMI 🙂 .
Ja uživam Femi kvapky a mne pomahaju...nemala som ziadnu ovulaciu a uživam ich dva mesiace a dva krat som citila ze ovulaciu mam....mne osobne robia dobre...
katarina822 ten femigard ti pomohol? ja to beriem zatial tyzden
Ahojte. ak mate zaujem o gynex, kludne sa mi ozvite do spravy.
Ja som tiez pouzivala FEMIGARD a otehotnela som a este som nemala dopitu ani 2 flasku.... Tak drzim palce
Ahojte baby, mala som kupene 2 balenia Gynexu, 1 som zjedla a z druheho mam odobrate za jednu kavovu lyzicku. Nakolko som potom otehotnela, rada to nacate balenie posuniem za 5 eur. Je to skoda zahodit. Je sice dobre aj pre zdravie, ale mame 5 mesacneho synceka,tak riskovat druhe babo velmi nechcem emoticon Ak mate zaujem piste IP
Ahojte zienky. Mam jeden nový Gynex - neotvoreny. Mam iba jeden, tak ak by niekto chcel 🙂
@f3rari ahoj mam záujem o ginex ešte ho máš
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj ja som brala Gynex kvapky.Nepomohli mi,boli to podla mna zbytocne vyhodene peniaze 😖 😖 😖