Kvapky Dračia krv

mojedieta
30. jan 2013

Ahojte. Chcela by som vedieť či máte skúsenosti s týmito kvapkami.. 😅

anos18
30. jan 2013

@mojedieta Myslis Dragsimun z firmy Energy? Ja s nimi mam dobre skusenosti, ale su len pre dospelych

mojedieta
autor
30. jan 2013

@anos18 áno tie. Skôr som myslela či pomohli daktorej k otehotneniu, ako sa tam píše.

anos18
31. jan 2013

@mojedieta No to neviem, ci pomahaju otehotneniu, ved sa to nepise v popise ucinkov. A ja som ich brala na imunitu 🙂

mojedieta
autor
31. jan 2013

@anos18 ty máš asi trochu iné na mojich to píšu v prib. Letáku...

anos18
31. jan 2013

Na mojich nie. A pozerala som aj na nete, cez web stranku firmy Energy, ani tam sa to nespomina. No ale ked Ti nepomozu na otehotnenie, tak aspon na imunitu. 🙂 Urcite si nimi neuskodis

katka_halabalka
31. jan 2013

tiež som sa ešte nestretla s tým, že by mali pomôcť otehotnieť, ale za to sú super na liečbu herpesu, drobného výsypu, popálenín a ako tu už padlo imunitu, ale povedzme si ani to sa na nich nepíše a funguje to

marissa
13. mar 2013

@mojedieta Ahoj,ja mám skúsenosti s dračou krvou ale inou: http://biocare.sk/eshop/produkt/dracia-krv aj som si odtiaľ objednávala,mala som dlhšiu pauzu,ale zase s tým plánujem začať. Podarilo sa mi vtedy otehotnieť,ale žiaľ sme o dieťatko prišli :( Ale určite tým neuškodíš,keď to začneš užívať 😉

mojedieta
autor
14. mar 2013

@marissa ano ano tuto som myslela a presne aj tento obchod 😀
A ako si to uzivala tak ako je v navode?

marissa
15. mar 2013

@mojedieta Ano,tak ako je to v návode tak som to užívala,ale bola som veľmi prekvapená aké to má účinky, ja by som to odporúčala mať doma,rýchlo to zaberá aj na bolesti.Takže smelo do toho 😉

mojedieta
autor
15. mar 2013

@marissa ďakujem, mne to zatiaľ pomohlo na opar 🙂

ziza55
15. okt 2014

Ahojte..môže sa užívať aj v tehotenstve?

ruzovy_gunar
3. jan 2015

z dračej krvi sa otehotnieť nedá, vtáčie mlieko pomáha lepšie

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre