Kúpele Lúčky - ako vyzeral Váš deň?

7. mar 2020

Idem do kúpeľov do Lúčok, mam trochu obavu, že ako to tam zvládnem 🙂 aj to, že nemôžem byť sama na izbe ma štve. Ako môžem ale nemám 500€ len tak navyše. Ako vyzeral Váš deň keď ste tam boli s gynekologickymi ťažkostami? Ja tam ide konkrétne kvôli neplodnosti. Budem tam tri týždne. Neviem si predstaviť co tam budem robiť mimo procedúr.. Máte dáke tipy? A aké procedúri ste vlastne absolvovali? Čo si mám určite zobrať a tak 🙂

horalka1986
7. mar 2020

Mama tam bola a prisla velmi spokojna. Nasla si tam kamosky. Jedna z nich mala auto a po procedurach nasadli a chodili na vylety. Alebo si dali obed,zasli do cukrarne.

dzejna241
7. mar 2020

ahoj, ja som bola pred cca 4 rokmi. bolo super. bol maj, teplucko. tiez som nebola sama na izbe, ale podla mna to bolo aj lepsie. alebo som mozno mala len stastie na spolubyvajuce. pocas mojho pobytu som najprv byvala v dep. adam/barbora, nepamatam, presne v ktorom z nich a v polke pobytu som sa stahovala do diany. Neporovnatelne. diana bola novucka, slnecna, zatial co ten starsi dep. bol stary, na izbe 4 postele, podkrovne okna, no nic moc. ale v tej diane sa mi pacilo. ak maju moznost, ubytuvavaju vekovo podobne pacientky. uz nepamatam, kolko procedur sme mali denne, ale bolo to prijemne, ani vela, ani malo. kazdy den cvicenie (najprv individualne a potom skupinove), skoro kazdy den individualny kupel, cvicenie skupinove v bazene asi tak 3xtyzdenne, parkrat masaz podbruska (ale naozaj len malicko a nikdy nie pocas menzes, to by dost bolelo), solna jaskyna. bolo skvele rozhodnutie ist do kupelov, urcite si oddychnes. robit tam nie je velmi co, tak si nabal knihy.

pipina00
8. mar 2020

Ahojky,ja dom bola pred štyrmi rokmi a bolo super,perfektnu spolubývajú Majku a pri stole super baby doteraz sme v kontakte.Bola som v júli teplučko chodili sme na prechádzky,kupat sa paráda brala by som ešte😊😉🤗

staronova
8. mar 2020

Bola som vlani v máji, neboj sa je tam krásne. Pri stole boli 3 fajn baby a s nimi som chodila na prechádzky kávu a po večeroch aj na bowling. Chodím pravidelne do kupelov a v Lúčkach bolo super. Výhoda je, že tam je Balneo zrekonštruované. Okolie je nádherné. Ubytovanie je úúúplne v pohode. Nemám nič, čo by som skritizovala.

gelifil
8. mar 2020

Nehnevaj sa, ale mne to prislo ako dobry fooor. Do kupelov ide predsa kazdy s radostou, ze si konecne oddychne a bude mat svaty pokoj...Nie ze "ako to zvladnem"?

autor
8. mar 2020

Tak ďakujem, potešili ste ma, veď ja sa ako aj na jednej strane teším, len som taký tip, že radšej som sama, ako nemám problém s ľuďmi ani nič, ale to svoje súkromie dosť potrebujem.. Verím že budem milo prekvapená a budem mat šťastie sa spolubývajúcu 👍

autor
8. mar 2020

@gelifil nie to fór, každý to ma inak, ja som tam ešte nebola a idem na odporučenie doktorky.. Ale verím, že sa mi tam zapáči.. Je to pre mňa niečo nové, nepoznané.. Snažím sa ale nastaviť, že idem na dovolenku 🙂

aknazuz1988
13. máj 2023

Ahojte, mna by zaujimalo ako to autorka nakoniec zvladla, ci sa jej pacilo a ci mala teda co robit 😉

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre