Ahojte. Myslite, že pri snazeni o dieťa je vhodne kúpať sa v mori?
A co UV ziarenie do maternice, to ta netrapi?
(For) 🙈🙈🙈
Vraj je to vhodné.
Nie, sol skodi spermiam 😄
Kúpať sa v mori je bezpečné už aj keď si tehotná. Ak sa snažíte o babo, nijako sa neobmedzuj. Ak sa budete snažiť 5 rokov (co samozrejme neprajem), tak 5 rokov sa nebudeš kúpať v mori, chodiť do sauny, atď....? Ži normálny život, ak sa budeš natoľko kontrolovať, bude to skôr kontraproduktívne v tej snahe o babo.
Mozno primtivna otázka ale máme za sebou 6x potrat tak rozmýšľam už naozaj nad vsetykm
My sme si práve od mora "priviezli" dcéru. 🙂 Takže odporúčam a držím palce.
Pri snazeni o dieta je hlavne potrebne byt mentalne v pohode a pokial sa nebojis vody, tak take more ta do tej pohody urcite dostane!
@bolarazjedna snažíme sa presne 5 rokov, máme za sebou aj ivf aj všetko možné. Dovolenkujeme tak ma to len napadlo že čo ak 😃
Dovolenku si ideme užiť, na nič nemyslieť 👍
Tak to je blbost, este som nepocula, aby sa nedalo 🙈...lekari sami odporucaju ist k moru ak sa nedari...ja som od mora prisla tehotna a to sme neplanovali, takze ano, pri mori mas sancu otehotniet 🙂...drzim prsty
Ďakujem za odpovede, pokračujem v užívaní si dovolenky ⛱️🏝️🏖️
Nerieš, užívaj ... ja som sa tiež z dovolenky vrátila tehotná, a to som sa čvachtala v mori každú chvíľu.
Nie, morská voda ti určite nijako neuškodí... Ako píšu baby, skôr pomôže k psychickému uvoľneniu.... Nech máte oddychuplnú, bezstarostnú dovolenku! A držím palce, nech k vám príde vytúžene bábätko čoskoro!
(poznám príbeh, kde po 10rokoch snaženia, z toho 1x potrat v 22.tyzdni po iui, následne opakovane neúspešne iui, 6 neúspešných cyklov IVF so záverom lekárov, že už viac liekov pchať do seba by bolo vysoko nebezpečné, čiže ďalšie IVF neodporúčajú... Išiel párik na dovolenku k moru aby všetko hodili za hlavu a z dovolenky už prišli domov s bábom v brušku, ktoré už ma odvtedy 5 rokov ☺️)
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A preco by to nemalo byt vhodne?