Kúpanie v mori a snaha o dieťa

6. aug 2023

Ahojte. Myslite, že pri snazeni o dieťa je vhodne kúpať sa v mori?

martinkatinka
6. aug 2023

A preco by to nemalo byt vhodne?

kitycat
6. aug 2023

A co UV ziarenie do maternice, to ta netrapi?

(For) 🙈🙈🙈

naikilaura
6. aug 2023

Vraj je to vhodné.

beata_k
6. aug 2023

Nie, sol skodi spermiam 😄

bolarazjedna
6. aug 2023

Kúpať sa v mori je bezpečné už aj keď si tehotná. Ak sa snažíte o babo, nijako sa neobmedzuj. Ak sa budete snažiť 5 rokov (co samozrejme neprajem), tak 5 rokov sa nebudeš kúpať v mori, chodiť do sauny, atď....? Ži normálny život, ak sa budeš natoľko kontrolovať, bude to skôr kontraproduktívne v tej snahe o babo.

autor
6. aug 2023

Mozno primtivna otázka ale máme za sebou 6x potrat tak rozmýšľam už naozaj nad vsetykm

baumka
6. aug 2023

My sme si práve od mora "priviezli" dcéru. 🙂 Takže odporúčam a držím palce.

abdn16
6. aug 2023

Pri snazeni o dieta je hlavne potrebne byt mentalne v pohode a pokial sa nebojis vody, tak take more ta do tej pohody urcite dostane!

autor
6. aug 2023

@bolarazjedna snažíme sa presne 5 rokov, máme za sebou aj ivf aj všetko možné. Dovolenkujeme tak ma to len napadlo že čo ak 😃
Dovolenku si ideme užiť, na nič nemyslieť 👍

patta89
6. aug 2023

Tak to je blbost, este som nepocula, aby sa nedalo 🙈...lekari sami odporucaju ist k moru ak sa nedari...ja som od mora prisla tehotna a to sme neplanovali, takze ano, pri mori mas sancu otehotniet 🙂...drzim prsty

autor
6. aug 2023

Ďakujem za odpovede, pokračujem v užívaní si dovolenky ⛱️🏝️🏖️

dzulli1980
6. aug 2023

Nerieš, užívaj ... ja som sa tiež z dovolenky vrátila tehotná, a to som sa čvachtala v mori každú chvíľu.

bolarazjedna
6. aug 2023

Nie, morská voda ti určite nijako neuškodí... Ako píšu baby, skôr pomôže k psychickému uvoľneniu.... Nech máte oddychuplnú, bezstarostnú dovolenku! A držím palce, nech k vám príde vytúžene bábätko čoskoro!
(poznám príbeh, kde po 10rokoch snaženia, z toho 1x potrat v 22.tyzdni po iui, následne opakovane neúspešne iui, 6 neúspešných cyklov IVF so záverom lekárov, že už viac liekov pchať do seba by bolo vysoko nebezpečné, čiže ďalšie IVF neodporúčajú... Išiel párik na dovolenku k moru aby všetko hodili za hlavu a z dovolenky už prišli domov s bábom v brušku, ktoré už ma odvtedy 5 rokov ☺️)

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre