Nikdy som ovuláciu necítila, začalo to u mňa až po kyretáži tento rok. Každopádne, to že ju mám cítim, potvrdil mi to aj ovulačný mikroskop. Čítala som o tom na nete a niekde sa píše že najväčšia pravdepodobnosť na otehotnenie je deň po ovulácii. My sme to skúsili v deň ovulácie a preto sa chcem opýtať, či mi to niekto vysvetliť, prípadne aké sú vaše skúsenosti.
@alienka000 my sme na to vhupli v deň ovu, tiež mavam ovulacne bolesti takze som to vedela ze mam a hups dcerka je tu 🙂😉
@sakura77 super, tak dufam, ze aj nam vyslo 🙂 Len som sa zlakla, ci sme to nepredbehli. Ale vsak ak spermie ziju viac dni, tak si tam pockali snad 😎
Ja som predtym nemavala vobec bolesti, az teraz po kyretazi. Aj to som zacala mat minuly mesiac - co bolo po 3. MS od kyretu. Vtedy sme este neskusali, ale teraz po 4. MS sme chceli skusit. Tak dufam, ze vyjde 😀
@alienka000 drzim palce..🙂 no ja ovu bolesti mam od prveho pôrodu ked neberiem antiku.no my sme zrovna vcera den po ovu...ach jo..som to nejak nedomyslela 😀 ma rachne ak daco 😀 aj ked teda moj by vyskakoval šťastím. ..ja uz pomenej 😀
Ale zas nam.prvy trval dva roky kym.sa zadarilo a krpka rok...a to som išla domov v cisto novom aute priamo z predajne a krce v bruchu desne a hovorim mu, podme na to dneska, ovulujem 😀 a zadarilo sa 🙂takze mam dozivotne zafixovany datum narodenim mojho auta a vyrobenia Sofie 😀
@sakura77 fuu, tak to obdivujem tolko snazenia. My sme sa prvy-krat nesnazili velmi, len sme skusili a na 2.mesiac to tam bolo. Nedopadlo dobre, ale idem znova na to. V osiali sme to skusili hned po prvej MS po kyrete a nevyslo, tak sme dali 2 cykly pauzu a teraz skusame znova 😀
Tak to mas super, presne vies kedy ste splodili 😀
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mě doktor tvrdil, že lepší je před...spermie si tam dokážou počkat. Samozřejmě ideál je asi trefit se přesně🙂 Po je to riziko, protože vajíčko u některých žen vydrží oplodnění schopné jen 12 hodin...Tak ať ti to brzo vyjde!🙂
@alienka000