Ktorý deň počas ovulácie je naväčšia šanca otehotnieť?

alienka000
11. nov 2013

Nikdy som ovuláciu necítila, začalo to u mňa až po kyretáži tento rok. Každopádne, to že ju mám cítim, potvrdil mi to aj ovulačný mikroskop. Čítala som o tom na nete a niekde sa píše že najväčšia pravdepodobnosť na otehotnenie je deň po ovulácii. My sme to skúsili v deň ovulácie a preto sa chcem opýtať, či mi to niekto vysvetliť, prípadne aké sú vaše skúsenosti.

dadushe
11. nov 2013

Mě doktor tvrdil, že lepší je před...spermie si tam dokážou počkat. Samozřejmě ideál je asi trefit se přesně🙂 Po je to riziko, protože vajíčko u některých žen vydrží oplodnění schopné jen 12 hodin...Tak ať ti to brzo vyjde!🙂
@alienka000

sakura77
11. nov 2013

@alienka000 my sme na to vhupli v deň ovu, tiež mavam ovulacne bolesti takze som to vedela ze mam a hups dcerka je tu 🙂😉

alienka000
autor
11. nov 2013

@sakura77 super, tak dufam, ze aj nam vyslo 🙂 Len som sa zlakla, ci sme to nepredbehli. Ale vsak ak spermie ziju viac dni, tak si tam pockali snad 😎
Ja som predtym nemavala vobec bolesti, az teraz po kyretazi. Aj to som zacala mat minuly mesiac - co bolo po 3. MS od kyretu. Vtedy sme este neskusali, ale teraz po 4. MS sme chceli skusit. Tak dufam, ze vyjde 😀

sakura77
11. nov 2013

@alienka000 drzim palce..🙂 no ja ovu bolesti mam od prveho pôrodu ked neberiem antiku.no my sme zrovna vcera den po ovu...ach jo..som to nejak nedomyslela 😀 ma rachne ak daco 😀 aj ked teda moj by vyskakoval šťastím. ..ja uz pomenej 😀
Ale zas nam.prvy trval dva roky kym.sa zadarilo a krpka rok...a to som išla domov v cisto novom aute priamo z predajne a krce v bruchu desne a hovorim mu, podme na to dneska, ovulujem 😀 a zadarilo sa 🙂takze mam dozivotne zafixovany datum narodenim mojho auta a vyrobenia Sofie 😀

alienka000
autor
11. nov 2013

@sakura77 fuu, tak to obdivujem tolko snazenia. My sme sa prvy-krat nesnazili velmi, len sme skusili a na 2.mesiac to tam bolo. Nedopadlo dobre, ale idem znova na to. V osiali sme to skusili hned po prvej MS po kyrete a nevyslo, tak sme dali 2 cykly pauzu a teraz skusame znova 😀
Tak to mas super, presne vies kedy ste splodili 😀

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre