Ktorý deň cyklu sa vám podarilo otehotnieť?

gabi1234
19. jan 2015

Ahojte a bolo to pred ovulkou alebo po nej? Pomohli vám nejaké babské recepty alebo alternatívna medicína?

sednaja
19. jan 2015

Presný deň Ti nepovie asi ani doktor. Spermia v tele ženy totižto môže prežiť okolo nejakých 3 dní. Takže nechránený styk pred plodnými dňami môže kľudne viesť k počatiu. Mimochodom, počula som aj o prípadoch, ktorým sa nepodarilo počať v plodné dni a nakoniec sa to podarilo priamo počas menštruácie. Takže treba skúšať asi všetko. My sme prvú dcéru počali približne v strede cyklu (ale neviem presne, nemám pravidelný cyklus) a druhú máme asi od ducha svätého 😀

lillona
19. jan 2015

Mne sa podarilo priblizne okolo 15 DC a to aj napriek tomu,ze som mala v tej dobe 42 dnove cykly

wera_ga
19. jan 2015

je to rôzne, ja som vtedy pri synovi mala 30 dňový cyklus a podarilo sa nám to na 19-20 DC čo je nejaké málo pravdepodobné keď sa nad tým zamyslím.. 😀 tak si to len sleduj a skúšaj počas celej ovulácie a preistotu aj pár dní po.. snáď to vyjde držím palce 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre