Ktorému kalendáru veriť?

xkxk
13. sep 2022

Čaute kočky..chcem sa opýtať mala som mať ms od 29.8-2.8 ale mala som ju skôr od 26.8-30.8. Používám kalendár Flo a občas kuknem na P.C, každopádne skorším príchodom sa mi posunula ovu a písalo mi že som mala ovu tým pádom posunutú na 9.9 (piatok) a 11.9 (nedela-predvcerom) sme mali s priatelom jemny sex nic prudke skor pomale a s najhrubsim kondomom ani sa neurobil donho a do mna. Včera som sa pozrela na P.C kalendár a napísalo to že ovu som mala 11.9 a teraz neviem že ktorému mám veriť🤷🏼‍♀️lebo keby mam ovu 9.9 tak 11.9 uz mam neplodne dni ale ten P.C ma zmiatol tak ako teda?

syslik81
13. sep 2022

ani jednemu ziaden kalendar ti nevypocita presne ovu - to jedine sledovanim tehu a ovu testami

lenkakravcova
13. sep 2022

@xkxk Ani jeden kalendár nemusí byť správny. Mohla si ju mat i v iný deň.
Keď ste mali kondóm, tak nestresuj.

xkxk
autor
13. sep 2022

@lenkakravcova jo okej, len ten p.c kalendar ma hodil do riadneho stresu

cervenaruza123
13. sep 2022

@xkxk Ziaden kalendar nebude uplne presny, mozes si sledovat priznaky, pripadne merat teplotu, robit ovulacne testy, tak vies si istejsie urcit ovulaciu. Ale uplnu istotu aj tak mas len pokial by si chodila k lekarovi, aby kazdy den pozeral, v ktory den prisla ovulacia. Pokial mas nejasne priznaky, nejake zmeny, tak v nejasnom rizikovom obdobi si treba davat tak ci tak pozor, ak neches otehotniet a nespoliehat sa na kalendar. Ovulacia ti moze skocit aj uplne tyzden skor ci neskor a ziaden kalendar to dopredu nepredpovie. Jedine ked priznaky odsledujes ci testy si spravis.

xkxk
autor
13. sep 2022

@cervenaruza123 jo ale uz asi dva tyzdne mam teplotu 36,2 je to normalne?

tosomja
13. sep 2022

@xkxk a čo s tým má jemný sex, s kondómom a že sa neurobil? Veď potom nestresuj keď ste sa chránili.

lenkakravcova
13. sep 2022

@xkxk Vy sa snažíte o dieťa alebo načo to divadlo okolo toho?
Keď nechcete dieťa, extra safe kondóm to istí a nestresovať.
A keď chcete, tak sexujte. To sledovanie ovulácie je potrebné snáď len keď nemôžu dlho otehotnieť (rozumej mesiace) - a aj vtedy sú účinnejšie ovulačne testy než meranie teploty.

xkxk
autor
13. sep 2022

@lenkakravcova nesnazime a nechcem ale chapes stresik vysiel troskj

stellarstar
13. sep 2022

@xkxk a kalendár ma odkiaľ vedieť kedy máš ovu? Si s tým kalendárom nejak cez USB ci Bluetooth prepojená?

janetinka27
13. sep 2022

@xkxk kalendare su skor na skodu, pokial uzivatelka nepozna dokladne fazy svojho cyklu. nikdy never kalendaru, vzdy ver len faktom. ak nepoznas fakty, tak nevies, kedy si plodna a kalendar to nevie uz duplom

dadka128
13. sep 2022

@xkxk žiadny kalendár ti nevypocita kedy ma zena presne ovuláciu, popravde ovulacia prebieha 14 dc, ale to nie je tak u kazdej ženy, niekto ju ma hned po ms niekto pred ms takze iba ovu testy sledovanie sa, mozno meranie bazalnej teploty ti povedia kedy mas ovu

nevenka
13. sep 2022

Ja nerozumiem tomu stresu...ci je sex jemny, ci drsny, ci dlhy, ci kratky, nic neznamena, nesuvisi to s moznostou otehotnenia. A dalej, kondom a este chudak chlap sa ani nespravi, ale zena pozrie do kalendarika a stresuje 🙃😄. Akoze fakt uz...To je cista paranoja toto.
Potom uz len vyssi level paranoje je brat HAK, mat kondom a este chlap musi vytiahnut.
A teplota 36,2? Co tym chces povedat? Aka teplota? Merana pod pazuchou pocas dna, ci akoze co? To je normalna telesna teplota, ak by to bola bazalna, tak tipnem, ze predovulacna, ale to by si musela merat spravne a znacit cely cyklus, aby si z toho daco vedela zistit.

cervenaruza123
13. sep 2022

@xkxk Ano, je to normalne. Ak by si chcela podla teploty si sledovat plodne dni, je to zlozitejsie, musis si ju merat kazde rano o tom istom case, po dostatocne dlhom spanku, v ustach alebo v posve a velakrat aj nahodit potom hodnoty to grafu a z grafu by si zistila, kedy si mala ovulaciu. Tak ci tak na kalendar sa nespoliehaj, to nie je vobec spolahlive.

xkxk
autor
14. sep 2022

jo len mam od tej nedele aj take divne bolesti tam dole aj brucha a tak

mima1991
14. sep 2022

@xkxk tak mas mozno len teraz plodne dni

xkxk
autor
14. sep 2022

@mima1991 ale pobolieva ma vo vnutri posvy a na lavo brucho

mima1991
14. sep 2022

@xkxk zápal môžeš mať, alebo sa veľmi sleduješ, aj keď nechápem prečo už 3 dni po chránenom styku

xkxk
autor
14. sep 2022

@mima1991 lebo sa uprimne bojim tehotenstva a nechcem byt tehotna, sama by som to psychicky nezvladla takze mozno aj preto.

mima1991
14. sep 2022

@xkxk ved sa chránite, neviem, keď sa tak bojíš asi by si nemala sexovať. Nejaké aj keď minimálne riziko je vždy, s tým nič neurobíš

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre