Čaute, píšem ohľadom kamarátky, potratila pred 4 mesiacmi, a nedarí sa jej počať ďalšie dieťa, tak sa chcem za ňu spýtať aké tabletky alebo také dačo by jej pomohlo na rýchlejšie počatie, diki.
Keby existovali tabletky na pocatie tak ver tomu, ze by ich tu kupila uz polovica zien co maju problem. Existuju len vitaminy, ktore su urcene pre zeny, ktore sa snazia otehotniet a styri mesiace su aj tak kratka doba. K lekarovi sa chodi az ked sa nepodari do roka
Ale ja píšem na rýchlejšie počatie 😉 nie aby tie tabletky pocali za ňu😂
@ikaros332 ja beriem Femibion 1 ale takých tabletiek je plno
@ikaros332 môže chodiť na folikulometrie, kde je doktorka presne povie kedy sa treba snažiť, čím vie zvýšiť šance na počatie alebo ovulačné testy.
Užívať vitamíny, kyselinu listovú, Inofolic, sledovať si cyklus, ovuláciu. Muž tiež v lekárni dostane x prípravkov, zase 4 mesiace snahy je malo, to aj u lekára až po dlhšom čase by začali riešiť.
Aj ja beriem femibion 1 a pijem alchemilkovy čaj po skončení menstruacie do ovulácie
Treba skúsiť Femi kvapky od Valoviča, čítala som na ne veľa dobrých recenzií...je to prírodný produkt na podporu činnosti vaječníkov. Ale každému sadne niečo iné. Treba pridať aj kyselinu listovú...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
žiadne tabletky na počatie neexistujú, to by potom žiadna nemala problémy s otehotnením. Jedine nestresovať sa tým, čím viac bude na to myslieť, tým to bude horšie. Treba tomu nechať voľný priebeh.