Ahojte chcem sa spytat a urobit si prehlad ze ktore z produktov pomohli najviac a najviac sú odporúčané pretoze som minule vyhodila zbytočne peniaze za infolic takze hladam niečo ine ... Napríklad : gynex kvapky, conceive gel , pinkfertil , fertilup, GS mimistart ( gs sa mi najviac pozdáva z hladiska financi a kvality verim ze konečne niekto sa najde co ho uzival) ....
Ono dosť závisí od dôvodu prečo sa nedarí, inofolic je na úpravu ovulácie čiže aknebol s týmto problem nemal prečo pomôcť. Mne pomohol a to som ho neužívala ani tri mesiace ale vedela som že mám problem s dozrievanim vajíčok. A myslím že to bude priprad všetkých doplnkov, ak nemáš problem na ktorý sú určené za všetky len zbytočne vyhodíš peniaze a pritom ti tu kopec žien môže písať že práve im pomohol. Ja poznám dalších 5 žien ktoré po parmesacnom užívaní inofolicu otehotneli.
S manzelom sme sa znazili skoro 9 mesiacov. Boli sme aj u dr a muz na SPG. Vsetko bolo ok. Gyn mi vtedy odporucila Inofolic. Brala som jeden sacok rano a jeden vecer. S uzivanim som zacala asi 3 dni pred ms. Dalsia ms sa uz nedostavila
Ahoj,mne za 3,5 roka nezabrali žiadne prípravky. Skúšala som asi všetko z tvojho zoznamu. Nakoniec som po dlhých rokoch sekla s robotou, ktorá bola čistá psychiatria, aj keď finančne výhodná. Po svokrinom niekolkoročnom pekle, kde sa najskôr nenápadne, potom už dosť nápadne, snažila rozbiť naše manželstvo, som zdrhla z tej ich prašivej barabizne. Manžel sa až vtedy spamätal, spravil, čo nikto nikdy nečakal. Jasné, boli argumenty, ze načo sme to prerábali a skončilo tam 50 tisíc. Presťahoval sa ku mne, máme tu svätý kľud od všetkých zákerakov, zneužívačov a otrokárov, ktorí boli naučení vyciciavať, a presne o 2 mesiace na teste svietili nádherne koľajnice. Takže ver, že dlhodobý stres fakt robí svoje. A v podstate je jedno, čo ten stres spôsobuje. Výsledok je vždy negatívny.
Držím palce, nech sa Vám čoskoro podarí ten malý zázrak 🙂
Ahoj, my sme sa s mm snažili cca 3 roky. Už som to aj nejak prestala počítať.
Na vyšetrení som bola iba ja a aj to mi Dr povedal, že vraj som v poriadku aj keď viem, že ak som vôbec ovulovala tak iba z pravého vaječníka.
Vyskúšala som inofolic, mamavit, alchemilku, fytosoju.Partner vyskúšal vitamín E a Macu. No stále nič.
Dohodli sme sa ze počkáme do konca roka, a keď nič tak pôjdeme v januári do centra aby nám pomohli.
Medzitým som sa dozvedela o určitých výrobkoch TianDe (tým nejdem robiť reklamu len píšem skúsenosť)
Keďže topiaci sa chytá každej slamky nechala som si od známej poradiť a objednala si, intim gél, bylinný ženský a mužský čaj, bylinne intimky a bylinne menštruačné vložky.
Toto ma inak stalo okolo 25€ čiže oproti mamavit za 40€ rozdiel.
No a po 4 mesiacoch užívania čaju, a nosenia vloziek som ostala tehotná 🤰
V decembri som si našla 2 //.
Neviem ci je to tým čajom vložkami, alebo psychikou že som sa vzdala a nechala všetko už na centrum, ale ja mam skúsenosť takúto a verím, že každá sa dočká svojho bábätká ❤️🙏
Obe moje tehotenstvá- mesiac užívania nosifol forte stačilo aby sa zadarilo. Pred prvým tehu rok snaženia, pred druhým pol roka
Gynex kvapky a kyselina listova
@blackwidow123 nam pomohol inofolic combi + folandrol pre muza a po dvoch baleniach som si nasla //
@mimka91 ten combi je ale vhodny len pre zeny s väčším BMI ci?
@blackwidow123 ja mam praveze podla BMI podvahu a kamoska co bola v centre tak je chudunka a tiez jej odporucili combi namiesto obycajneho inofolicu
Môžeš užívať hocičo aj lacné aj drahé prípravky... Pokym na to myslíš stále... A ešte k tomu psychika robí svoje atď.... Verte ženy všetko je len o hlave žiadne prípravky vám to dieťa nezaistia...
@cica8 no veď to ze cena kukam stale na pinkfertil ze fakt je tam vela vela vitamínov ktoré su super ( napr maca vintex atd ..) a tie inde nenajdes dokopy v jednom prípravku no ale ta cena a 09tom kukam GS mimistar lebo cena za dve je 23e plus tehot test k tomu no su tam zakladne vitaminy ako ma aj femibion 1 a sice cena fajn a je to cesky výrobok ale žiadne recenzie nane nejsu :D a iz uvazujem tiez ze staci asi to GS a kebyze sa nedari tak mozno potom ine ...
@blackwidow123 Ahoj 🙂 mne pomohol inofolic+femigard a to moj cyklus bol nepravidelný a velmi... mavala som aj take ze 60 dni a viac a to sa ťahalo aj 2 roky...Cely november som to brala pravidelne a MS prisla presne na 27 deň, potom som asi prvy krat v zivote vedela ze mam ovulaciu a po 14 dňoch na vsetkych testoch // čiarky❤️. I ked pravda ze inofolic som pred tym brala asi dva mesiace a nic moc, ale dala som mu este šancu s tym femigardom. Drzim velmi palce 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@blackwidow123 moja znama mi raz odporucila femibion 1 brat a do mesiaca dvoch ostala tehotna,ale zas zalezi aky mq zena orgqnizmus.mojej kolegyni nepomohli,a to sa snazia 6 rokov.aj umele oplodnenie akusali a tiez nic