Ahojte všetci,
som tu nová tak ešte neviem čo a ak ale chcela by som sa informovať ohladne pripravkov na planovanie tehotenstva.Aké sú Naj a kedy by sa to malo začať brať(teda kzhruba kolko mesiacov , tyždnov)pred prípadným počatím???Je to naozaj potrebné , alebo?Budem rada keď mi napíšete vaše postrehy,názody.
Ďakujem veľmi pekne za info
Kyselina listova, vit.E
určite kyselina listová,alebo vitamíny calibrum - babyplán. 🙂
Poviem ti to takto :am dvoch synov20 a 17 rokov ani neviem kedy som k nim prisla ziadne vitamimy ani nic ine som nebrala pred ani pocas tehu a vsetko bolo O.k. V septembri sme sa rozhodli pre dalsie babo brala som kys.listovu a calibrum baby plan a aj tak to nevyslo a o babo sme prisli
kyselina listova je dolezita ale dostat uz aj cele balenia vitaminov s kys.list. pre planovanie tehu. zn.napr. calibrum, mamavit GS, ale ci je to potrebne neviem ako vitaminy vzdy pomozu ale zas nespasia 🙂 je to hlavne biznis prvorodicky kupuju vsetko ako napr ja som taka bola a este aj kupujem kopec hluposti 😀
Urcite by som odporucila calibrum pre planovane tehotenstvo...vies v nom pokracovat aj pocas tehotenstva s calibrum mami
@rencika8 Ahoj .... ja som nemohla s manželom počať detičky rok a pol .... mne pomohol Duphaston ... to sú ale tabletky na predpis od gynekologyčky .... ale pokiaľ ešte len začínate tak skús kyselinu listovú a Calibrum Baby Plan ..... tieto som brala spolu s Duphastonom 3 mesiace a počali sme bábo
Femigard
ahoj ja som zacala uzivat calibrum baby plan, hned ako sme sa rozihodli otehotniet...brala som ich od marca a uz v juny sme zistili, ze sme tehotny 🙂
Ahoj kocky aky mate nazor na FERTIL CARE a este zijem v Londyne ak by sa tu nasla nejaka baba na pokec budem rada 😀
kyselina listova,femigard,soja-sarapis,materska vcelia kasicka,gynex,,,,ja nedam dopustit na kvapky Femi od Valoviča....
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
tri mesiace dopredu kyselinu listovu. inak nepotrebujes nic