Ktoré prípravky na plánovanie tehotenstva sú najlepšie?

rencika8
11. mar 2013

Ahojte všetci,
som tu nová tak ešte neviem čo a ak ale chcela by som sa informovať ohladne pripravkov na planovanie tehotenstva.Aké sú Naj a kedy by sa to malo začať brať(teda kzhruba kolko mesiacov , tyždnov)pred prípadným počatím???Je to naozaj potrebné , alebo?Budem rada keď mi napíšete vaše postrehy,názody.
Ďakujem veľmi pekne za info

xlucia
11. mar 2013

tri mesiace dopredu kyselinu listovu. inak nepotrebujes nic

salo
11. mar 2013

Kyselina listova, vit.E

simojka
11. mar 2013

určite kyselina listová,alebo vitamíny calibrum - babyplán. 🙂

sabina1975
12. mar 2013

Poviem ti to takto :am dvoch synov20 a 17 rokov ani neviem kedy som k nim prisla ziadne vitamimy ani nic ine som nebrala pred ani pocas tehu a vsetko bolo O.k. V septembri sme sa rozhodli pre dalsie babo brala som kys.listovu a calibrum baby plan a aj tak to nevyslo a o babo sme prisli

ketrinka17
12. mar 2013

kyselina listova je dolezita ale dostat uz aj cele balenia vitaminov s kys.list. pre planovanie tehu. zn.napr. calibrum, mamavit GS, ale ci je to potrebne neviem ako vitaminy vzdy pomozu ale zas nespasia 🙂 je to hlavne biznis prvorodicky kupuju vsetko ako napr ja som taka bola a este aj kupujem kopec hluposti 😀

nesa12
12. mar 2013

Urcite by som odporucila calibrum pre planovane tehotenstvo...vies v nom pokracovat aj pocas tehotenstva s calibrum mami

milka1978
12. mar 2013

@rencika8 Ahoj .... ja som nemohla s manželom počať detičky rok a pol .... mne pomohol Duphaston ... to sú ale tabletky na predpis od gynekologyčky .... ale pokiaľ ešte len začínate tak skús kyselinu listovú a Calibrum Baby Plan ..... tieto som brala spolu s Duphastonom 3 mesiace a počali sme bábo

zolinka131313
12. mar 2013

Femigard

nikolet_89
12. mar 2013

ahoj ja som zacala uzivat calibrum baby plan, hned ako sme sa rozihodli otehotniet...brala som ich od marca a uz v juny sme zistili, ze sme tehotny 🙂

alvaroeva666
4. aug 2013

Ahoj kocky aky mate nazor na FERTIL CARE a este zijem v Londyne ak by sa tu nasla nejaka baba na pokec budem rada 😀

lejlla
4. aug 2013

kyselina listova,femigard,soja-sarapis,materska vcelia kasicka,gynex,,,,ja nedam dopustit na kvapky Femi od Valoviča....

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre