Ktorá kyselina listová je najlepšia pred otehotnením?

15. máj 2022

ahojte, prosim poradite mi konkretnu znacku, kt. myslite že je naj užívať pred plánovaným otehotnením?
O Femibione som pocula nazor ze obsahuje toho "zbytocne" vela navyse.
Ja myslim ze potrebujem len tu KS.
A kolko myslite ze staci pred otehotnenim, mesiac, dva?

Dakujem 🙂

ivus32
15. máj 2022

Ja beriem aj som brala túto, mesiac pred

e1i
15. máj 2022

Lenze femibion ju obsahuje vo folatovej forme lahko vstrebatelnej. Brala som femibion

autor
15. máj 2022

@e1i viem, ved toto...a ziadna ina podobna kyselina listova od ineho vyrobcu uz nieje? Taka ze samostatna bez tych vitaminov naviac?

e1i
15. máj 2022

Nie je tam nic zbytocne navyse. Mm je farmaceut a nema voci tomu vyhrady. Neviem co ine, ja som sa o ine nezaujimala

autor
15. máj 2022

@e1i a mozem sa este spytat pred otehotnenim ako dlho ste uzivala femibion?

e1i
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
paulinkaa2
15. máj 2022

1.x som mala Jamieson
2.x dr max

babushkaem
15. máj 2022

Ja beriem pregnafolin, skoro to iste ako femibion, len lacnejšie. Alebo si pozri folat. Lebo ak ju náhodou nevieš štiepiť, tak tá obyčajná je ti zbytočná 🤷🏻‍♀️

gertys
15. máj 2022

Ja beriem presne tu istu ako je vyssie obrazok z Plus lekarne. Balenie je na 3mesiace. Velmi mi pomohla. Predtym som brala femibion. Nikdy viac! Je tu zopar diskusii ako ked som ho nebrala problem nebol a co som ho brala mala som problemy. Terza beriem uz len cistu kyselinu a vratilo sa to do normalu 🙂

zuzana111984
15. máj 2022

Táto je naštiepená. Je však trochu drahšia.

emalka
15. máj 2022

Tiez sa podpisujem pod Generica Active Folic. Vyse 30%. Európanov nevie stiepit listovku, takze je velka sanca ze to plati aj na teba a vtedy su ti obyc listovky uplne zbytocne

guga79
15. máj 2022

Ja mam teraz ActiveFolic, užívajú sa 2 tbl.

autor
15. máj 2022

a kolko staci uzivat pred otehotnenim? myslite ze mesiac staci? alebo radsej viac?

autor
15. máj 2022

a urcite si vyberem tu stiepenu

maria1310
15. máj 2022

brala som tuto folatovu formu , nic zbytocne navyse 🙂

gertys
15. máj 2022

@emalka podla cohi sa da zistit ci si ju telo dokaze nastiepit? Celkom ma to zaujima. Mozno aj ja mam problem no urcite ma zaujima ako by som to mohla zistit

babushkaem
15. máj 2022

@gertys test z krvi, mne robil endokrinológ, ale určite to robí aj iný lekár

emalka
15. máj 2022

@gertys genetika, je to mutacia genu MTHFR. Mne na yo prisli pocas pripravy na IVF.

gertys
16. máj 2022

@emalka geneticke testy mam a som z tohto hladiska zdrava aj z hladiska endokrinologie cize to mam povazovat ze moje telo to stiepit vie?
@babushkaem

akvi
16. máj 2022

@gertys treba brať ten folat, lebo ta druhá môže aj škodiť, folatom nic nepokazis.
Ja mám od Biocare kvapky.

gertys
16. máj 2022

@akvi dakujem. Zas pre mna nova informacia budem vediet 🙂

petronellla87
16. máj 2022

Dievcata prosim vas po otehotneni kolko treba brat kyselinu listovu este? Cely prvy trimester?

autor
16. máj 2022

@petronellla87 ano urcite, prvy trimester je najdôlezitejsi pre spravny vyvoj

autor
16. máj 2022

@petronellla87 mna by zaujimalo ze kolko pred otehotnenim staci...pocula som nazory ze staci mesiac ale ze aj 3 mesiace by trebalo...tak neviem🙈

emalka
16. máj 2022

@akvi skodit v akom zmysle?

petronellla87
16. máj 2022

Ja som brala hadam aj pol roka....to otehotnenie neslo zas tak rychlo a ked uz som zacala brat tak som nechcela prestat😆

ninah1486
2. nov 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja som pozerala po viacerych ale zvolila som si nakoniec prirodnu

beahavala
7. nov 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

ja som si vybrala ogestan, mne vyhovovalo ze su to male pilulky a tiez ake ma zlozenie

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre