ktoré idete snažilkovať tento mesiac šup sem.. 🙂
my tiez ideme, uvidime co prinesie cas 😉
Ahojky, ak môžem rada sa k vám pridám 😉 síce som už v inej diskusii, ale snáď to nevadí... mesiac MÁJ mám neskutočne rada a za 9 dní budeme s manželom oslavovať 3 výročie svadby. Hádam sa nám v tomto našom mesiaci podarí aj o náš malý zázrak a možno už tam aj je lebo som 16DC 😅
Ahojte 🙂 My síce nezačíname, ale v máji mám narodky a rozhodla som sa, že toto by bol pre mňa najkrajší darček.. 😉 Všetkým držím prsty 🙂
pridavam sa 🙂 som 15 DC tak uvidime 🙂
Ahoj. Tak ani nám to teraz nevyšlo. Už mám 5DC, dnes skončila mrcha a už len dočkať na ovu a dotuha snažilkovať 🙂 🙂 keby sa nám teraz podarí zamiesiť, tak nielen, že by to bolo krásne májové dieťatko ale narodilo by sa vo februári a bolo by znamenie vodnára a to by sme moc chceli 🙂 tak držte palce a ja budem vám 🙂
Ahoj baby, mám pocit, že sa niečo deje 😅 druhý deň ma boli v podbrušku skôr v oblasti vaječníkov a vôbec netuším čo to môže byť. Dúfam, že to nebude nič zlé. Tento mesiac som začala brať Inofolic, tak môže byť, že sa niečo "upravuje" 😅 dnes som 18 DC alebo to je ovu?
Ahojte 🙂 ...apríl nevyšiel, tak pokračujeme v máji. Verím, že sa podarí väčšine otehotnieť.
My sa snažíme od februára 2014 a stále príde tá hnusoba MS... ale veríme, že keď bude ten správny čas, všetko príde 🙂 držme si palčeky! 🙂
Ahojte baby,tak aj ja sa pridavam k Vám do diskusie tiež sa snažime už tretí mesiac a nič :( tak uvidime čo prinesie maj lasky čas 🙂
My ideme na to koncom mesiaca :|
ahoj tiež sa pridávame 🙂 snažíme sa už dlhšie tak dúfam že teraz to už vyjde 😉
Ahojte, tak snazilkovanie v aprili neuspesne, tak sa pridavam sem k vam 🙂 drzim kazdej jednej palceky...ved maj je lasky cas a vtedy sa vsetko prebudza k zivotu 🙂
Ahojte my sme sa zacaly snazit v aprily ale prisla mrska a v stredu mam ovulku tak zajtra ideme na to lebo priatel zajtra pride s prace tak uvidime ci nam to vinde.🙂 🙂 drzim vsetkym palce 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
nam to 2cykly nevyslo, tak snad do tretice sa podari,momentalne som 7den cyklu,ovu sa blizi 🙂