Som po pôrode 3mesiace . Priala som si mať dievca,po 12tich rokoch som nahovorila muža ,nuž a je to druhý chlapec 😄jasné že ho neodložim nabok kôli tomu .
No moja túžba ešte je stále dievča mat ,len už mám 36r . Viem že je to možné 🥴🥺 len kto mi zaruči že bude tretie dievča 😂🤦
Šibe mi?
@dskjhfdlkdjhl to by ma asi aj vykotilo😄🥴a muža tiež.
šibe ti. Čo také svetaborné očakávaš od dievčaťa? Kvôli sponkám a šatočkám? V 40-ke sa ti už nebude chcieť behať okolo batoľaťa.
A Ty si vo svojom veku nebodaj myslis, ze Ti niekto zaruci, ze to bude dcera? Ak si to myslis, tak potom sa niekde stala chyba, taka priam systemova🙊
Vraj Jonas vie vypočítať pohlavie, tak môžeš skusit... Ale nič nie je na 100%. Keď dievča nemáš mat, tak nebudes. Vždy musíš rátať s tým, že to nemusí vyjst🤷♀️.
Myslis ze 3 ak by bolo dievcatko bude ch iet saticky sponky kociarik mam dceru po 3 synoch a je ako chlapec ziadne sponky saticky nic zaklad je ze su deti zdrave a spokojne
V dobách veľkej hojnosti sa vraj štatisticky rodilo viac chlapcov, pri hladomoroch stúpol výskyt dievčat. Takže ak chceš dievča, môžeš si zvýšiť šance tým, že budeš jesť veľmi veľmi stroho. Ale vždy je to len mierne zvýšenie šance, tak neviem, či to za to stojí 🙂. Záruku ti nedá nik a ak by som mala mať dieťa len preto, že túžim po konkretnom pohlaví, asi by som radšej dúfala, že budem mať vnučku/vnuka.
Ja som to riskla.prvi dvaja sú chlapci a tretí je syn 🤷♀️😅 na štvrté ma už nenahovori nik.ked som v pôrodnici ja,tak dievcata proste nerozdávaju 🤣
Rodila som 37 rocna a v pohode. To je normalny vek este. Do tej 40, ak si zdravotne ok...len zaruka dievcatka tam nie je, no 😅
V puberte ocenis,ze mas chlapca a nie dievca. Co si vsimam v okoli,tak dievcata sa hnusne spravaju k mamach,chlapci to maju lepsie zvladnute. Uz sa len modlit,aby doniesli dobre nevesty,ktore ti vynahradia dcery
@belllinka to je uplne individualne Ja budem mat na jar 40 a milujem behat okolo maleho. Az tak zeby som chcela aj tretie ale až po letnej dovolenke 😂nie je kazda 40 stara a unavena. Problem je len v tom ze pohlavie dietata si nevyberie☺️Tak by do toho mala ist len v tom pripade ked sa potesi aj z chlapca. Poznam zenu co mà 5 deti Lebo Strasne chceli syna. Ale je sikovna elegantna a mà krasnu velku rodinu. Clovek by mal mat tolko deti kolko zvlada no nerobit rozdieli v pohlavy.
@marca12 😂veru nevesty 🥴aká budem svokra ešte uvidím
@belllinka 😂si ma rozosmiala normálne .ja viem že mi prepína 😄nechcem už behať , a sponky a šatočky veru nepotrebujem ku šťastiu .
Chlapov kamarát skúšal 3x, po troch chalanoch to vzdal 😊 bál sa ze by bol aj štvrtý chalan
@ailiba tiež sa tým riadim . Ak by som mala mať ,tak by bolo .ale asi s istého dôvodu nieje 🤷a je to možno aj lepšie . Kamarátka ťa má 3baby
@sasanka605 haha no ,veď aj my sme so sestrou dve iba
Ale som radu úprimne že syn má brata . To dievča to bolo asi len ošiaľ. Každý mi vravel teda skôr mama ..že ešte babu a ja som sa tak namotala
Podľa mňa vek je v poriadku. Mamina rodila 4té v 37. Tam ide skôr o to, že sama hovorí, že to už nie je také, ako keď mala nás a bola mladšia. Je to náročné. Aj psychicky aj fyzicky. A teraz tie jej nálady 🤦🏽♀️ asi pomaly puberta. Najlepšie na tom je, že sestra má 11 rokov a mamina má už vnúča, ktoré ma 1,5 roka 🙂 . Ale aj 3tie dieťa u vás môže byť chlapec, nie je tam 100% záruka, ze sa to podarí.
A prečo tak veľmi chceš dievča? V mojom okolí tiež všetky ženy chcú dievča, ja to nechápem 😄 ja som vždy chcela zdravé deti, pohlavie som nikdy neriešila, mam dvoch chlapcov. Ak by som mala tretie, zase by mi to bolo úplne jedno 💚 treba sa tešiť na bábätko, nie na konkrétne pohlavie.
Moja kamarátka tak mala 2chlapcov a riskli 3tie a 4.12. sa im narodilo krasne dievcatko💝..ja tiež tak 2chalani a tiež riskneme😃
@silviaeli ako, vyšlo Vám to? Mne asi tiež šibe. Láka ma to a to som si myslela, že budem v pohode. Mám dvoch synov a troch bratov. Tak ale zjavne by som ešte do tretieho šla, čo som veľmi prekvapená. Mne stačilo jedno dieťa. Vždy som chcela rodiť po 30tke, aj sa mi to splnilo, rodila som krátko po svojich 31 narodeninách. Bolo to tým, že keď som mala 16 sa mi narodil najmladší brat a od svojho detstva som len mladších bratov bavila... Tak ale chlap nechce. Ja neviem. A presne, kto mi zaručí, že to bude dievka? Ďalšia vec, sú povahy a osobnosti detí. No keď vidím známe ženy, napr. modelky, ktoré dali do tretice dievča, Šeredová, Kurková, Houdová, sakra ma to láka...
@andrejka1974 to tak býva 🤷 minule tu pisala jedna kočka, že sa jej otec po 3 dcérach dočkal syna a chalan je teplý. 🤷
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
36 nie je tak vela, ale nikto Ti nezaruci, ze to bude dievcatko.