Baby viete mi to laicky vysvetliť? Niektoré hodnoty sa mi zdajú byť na hrane ďakujem
@simina127 skúšali ste už reprodukčná imunológiu?
@m_o_n_c_a_k nie zatiaľ nie... Je podľa vás jeho spermiogram až tak zlý? Ja mam všetky výsledky ok
@simina127 nie nie je. My sme mali 98%patologiu a otehotnela som vždy na 1. Šup. Ide o to, že sú ženy, ktoré poznám, že nevedia otehotnieť kvôli imunite. Maju bud imunitnu odpoveď voči partnerovym spermiam, alebo potom zvýšené cytokíny a NK bunky. Toto je to co môže brániť z tvojej strany. Nechápem tvojho doktora. Po roku snaženia ta automaticky mal poslať na hematologiu a aj na reprodukčnu imunológiu.
@m_o_n_c_a_k
@simina127 ano. Tak isto u nas. 14 rokov skusaciek a nakoniec to medrol fixol. Do 3m som bola tehotna.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@simina127 Udaj morfologie chyba, tam jedine moze byt "problem". Ale to je asi taka hodnota vo vseobecnosti, takze skor ja tak problem nevidim ziadny. Spermii je dost 15 mil. na ml, je to sice na hranici, ale nic strasne. Doktor sa k tomu este nevyjadril? Ako dlho riesite otehotnenie?