Krvácanie pred menzesom počas snaženia sa o bábo

pabla99
20. dec 2022

Ahojte všetky.
S priateľom sa snažíme o bábätko nejaký ten čas, ale k veci. Dnes keď som prišla z mesta, našla som si na nohavičkách pár mini kvapiek krvi🤷‍♀️ potom následne po utieraní aj na toletnom papieri, ďalšie mini kvapky krvi..Prišlo mi to hneď divné, pretože MS mám špičkovo načasovanú na deň presne už dlhé roky (26 dní). A mám ju dostať až v sobotu😂 toto “mini krvácanie” po polhodine prestalo. Necítila som pri tom žiadnu bolesť podbruška ani nič podobné. Počas celej doby snaženia sa mi toto stalo prvý krát..
Btw. Som 10 dni DPO (ovulácia sledovaná ovu testami).
Našla som tu pár diskusií o inplantačnom krvácaní, ale tam bol väčšinou spomenutý len ružový alebo hnedastý výtok. Tak sa pýtam vás ostatných, či máte nejaké podobné skúsenosti s kvapkami krvi pred MS a nakoniec aj niečo z toho bolo . Na tehotenský test mi to príde ešte skoro.

deti95060810
20. dec 2022

tak ja odporúčam spraviť si o pár dní ten tehu test... 😉
možno budeš véééľmi príjemne prekvapená...:🙂

simonkazga
20. dec 2022

U mňa prebiehalo implantačné špinenie presne ako opisuješ 😉 držím palce

pabla99
autor
20. dec 2022

@deti95060810 máš pravdu, nič iné mi teraz nepomôže len trpezlivosť.. dosť má to dnes ale prekvapilo!! 🙂

pabla99
autor
20. dec 2022

@simonkazga tak vidím,že nie som sama..🤗uvidíme či niečo z toho bude. A samozrejme ďakujem !!! Možno nakoniec budem mať pod stromčekom najkrajší darček.. aj keď počítam aj s tým že MS nakoniec príde. Môžem otázku ? Po koľkých dňoch po tomto “krvácaní” si si robila tehotenský test ? Alebo prišli po tomto “krvácaní” o deň dva neskôr aj nejake tehotenské priznaky ?

basska_b
20. dec 2022

To moze byt implantacne krvacanie. Ja si inak robim test zo zasady 7 dni po tom, co mi to meska... aby som ked tak nebola sklamana z biochemickeho... ale asi na Stedry den neodolas a spravis si testik. Budem drzat paste a veeeeelmi to kazdej zienke zelam

pabla99
autor
20. dec 2022

@basska_b bude má to lákať spravit si test ale radšej vydržím, či budú teda meškať alebo nebudú. Ešte ze su potom obchody pozatvarane hehe😂 musíme byt v živote trpezlivé.. presne tak.. radšej robiť tie testy neskôr ako skôr. Aj keď každá žena chce odpoveď vedieť čo najskôr…

simonkazga
20. dec 2022

@pabla99 hneď na ďalšì deň, bol tam pidi duch, ale bol 🤫

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre