Ahojte mamičky a budúce mamičky. Chcela by som sa opýtať ktoré z vás krvácali pri uhniezdovani. A kedy Vám ukázal test pozitívny výsledok. Ja som ovulovala od 10 do 16.4 počas dni sme sa s priateľom každý druhý deň snažili. 19.4 som začala krvácať trvalo to pár hodin. Stále dúfam te to bolo uhniezdovanie keďže pred tým sa mi to nikdy nestalo. Ja ako snaživá budúca mamička som testovala 5 dni po krvácaní. Viem že mozna to bolo ešte skoro testovať. Chcem sa opýtať či na foto niečo vidíte. MS mám dostať aj vo štvrtok. Ak sa MS nezstavi budem testovať znova
@sindy1830 no mne sa tam nieco zda, skus odfotit viac z dialky a pri prirodzenom svetle ( pri okne)
Zlatko prepáč, ale toto má aký význam? Samu seba psychicky drazdis a hecujes. Veď počkaj až ti bude menstruacia normálne meškať. Toto je fakt nanič.
Ja vidím len jednu paličku.
@sindy1830 a kedy si mala ovulaciu?? Kolko si DPO?
Nieco slabo mozno vidiet, ale ako ti pise vyssie , na co je toto dobre, a este to vesat tu na kona, ved uz baby hned po sexe sa pytajte, ci ste otehotneli... kazdopadne drzim palce.
Ja vidím slabulinko druhu😉tak držím palce
Ďakujem za odpovede. A ja si nič nevsugerujem v hlave. Nechávame voľný priebeh buď sa zadarilo alebo nie. Len som chcela vedieť názor báb čo pri uhniezdovani spiníli pár hodin.
@topasitta a áno mozna len jeden deň mame že je veľká pravdepodobnosť že sa zadarí a to je cca v polke ovulácie prvé a posledné dni je tiež pravdepodobnosť otehotnenia ale už nie taká veľká ako v deň led je najsilnejšia.
@sindy1830 nie, mylis sa. Samotna ovulacia (schopnost otehotnenia) trva 12-24 hodin - po uvolneni vajicko je schopne prezit max 24h.
To, o com vravis ty, su plodne dni - kedy vedia spermie v optimalnom prostredi prezit aj par dni --- nie ze vajicko je schopne oplodnenia par dni.
@veronikaszabova môže byt asi som to zle napísala. Ja beriem ovulku tak ako si pisala že spermie v dobrom prostredí môžu prežiť dlhšie a na sen ovulky keď sa uvoľní vajíčko sa oplodni. Ja to volám celkovo ovulka. Či som s priateľom deň prima keď nastáva ovulka tak je pravdepodobnosť že sa uchytí
@sindy1830 Ahoooj, silno drzim palce, aby Ti to vyslo. Ja tamntiez nieco slabe vidim. Este k tej lekarke,asi hovorila o "giorni fertili, il periodo fertile che inizia a 3-4 giorni dal giorno presunto dall"ovulazione e finisce 3 giorni dopo". Tak ako pisala Veronika. plodne dni hovoria o schopnosti spermii prezit v menej hostilnom prostredi posvy vdaka plodnemu sekretu, ktory pripravujr vhodne podmienky na oplodnenie, ked nastane ovulacia a. vypudi sa vajicko z vajecnika. Vsetko dobre zelam
@biela_sova ďakujem pekne. Ano presne to spomínala. Že v títo dni dôkazu spermie prežiť že aj keby náhodou by som nemala styk v deň ovulky tak deň predtým spermie sa dôkazu splodiť s vajíčkom. A ďakujem pekne 🙂
@sindy1830 ja som tiež chcela vedieť čím skôr či som tehu, napr.aj preto aby som si mohla v kľude vypiť...raz som si tak dala červené víno a došli krámy slabé a nakoniec to bolo biochemické aj so spontánnym potratom na pohotovosti (kŕče). Netušila som že som tehotna. Nehovorím že to na 100 percent zavinilo víno ale potom už je neskoro špekulovať, už sú len oči pre plač... Takže ak fakt chces otehu tak radšej sledovať a tie dni po snažení radšej nepiť.
@sindy1830 Niet za co, totoze asi poznasaj, fajn ovu kalkulacka, hod si do nej udaje o posl menstr a, zvycajnej dlzke cyklu a. ukaze Ti, kedy, co a ako ;) https://www.periodofertile.it/periodo-fertile-c...
@via88 ja taky a veru tiez bol pozitivny :D
@tatisna
@sindy1830 A inak, ja sa nikdy nevysmievam z toho, ked baby par dni po ovulacii presvecuju testy proti svetlu. Mne je to luto, ked tak velmi chcu byt maminkami a mozno sa dlhsie nedari. O to viac by si tie dve silne ciariska na teste zasluzili. Ved aj ked chce clovek nove auto, byt, dom, zahradu, saty, tak po nich najprv tuzi, pozera si ich na internete, a nikto sa mu za to nevysmieva, tak preco vysmech za tak dolezitu vec ako dieta? Preco by si nemohla vsugerovavat? A ked niekto poda sportku, tiez sa uz vidi s vyhernymi cislami. ako si ide vybrat cash do banky 😛
@via88
@alexandra2468 kocky a kedy ste testovali? Až po meškajúcej mrche alebo pred MS
@sindy1830 test na fotke je z dna ocakavanej ms, silne ciarky som mala az ked mi meskala mrcha tyzden
@alexandra2468 mne má prísť vo štvrtok tak uvidíme. Som si kúpila pre istotu dva testy jeden spravím v deň keď mi má prísť. A druhý mozna po týždni ak mi bude teda meškať
@sindy1830 pred, len som to teda nedavala hned na kona :D ale skoro pred m. My sme boli cez vikend na chate... ehm. a v utorok v posilke ma palili prsia (hrozne, ako este nikdy). Uz som nieco tusila, tak som testovala este ten tyzden. A take slabe bolo, potom druhy den nic a potom zas taky slabucky tien. Ale nikto ho nevidel iba ja.
@sindy1830 taky vytok a bolesti som mala aj ja, ale naozaj intenzivne bolesti. Vtedy by som dala ruku do ohna za to ze prichadza mrcha. A predsa neprisla. Takze budeme verit a cakat na tvoju spravi stvrtok rano! 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja nič nevidím, ale ešte je dosť skoro. Ja som nekrvacala, iba spinila cca 9-10 dní po sexe...