Ahojte baby. Včera mi začala ovulácia. Večer som si našla na papieri po návšteve wc ružovú farbu. Dnes ráno to už bola krv, tak som si musela dať vložku. S priateľom pohlavný styk nebol teraz, takže to nemôže byť žiadne poranenie, Nebolí ma nič, tak si to neviem vysvetliť, pretože je to 15ty deň môjho cyklu. Vaše skúsenosti ? Vďaka.
@lenkac38 moze to byt , ja to obcas tiez mavam, nie je to nic vynimocne..ale ak by si krvacala dalej tak to nemusi byt zu ovulacne krvacanie ale nieco ine...a ja som raz s tym teiz Bola u gyn ako akutne a ta mi vraela,ze mam stastie, ze viem kedy mam aspon ovulaciu:=) tak sa neboj...keby to bolo ale viacdnove a intezivnejsie alebo rovnakej intenzity moze sa jedant o cystu alebo daka hormonalna nerovnovaha...
@lucinka511 koľko dní ti to asi trvalo? =)
@lenkac38 vzdy len jedena tak raz,teda jednu intimku potom zu nic, tak jednorazovo ,ale nemavam to vzdy obcas z casu na cas...fakt gyn povedala nic vazne je to normalne, teda nic nezvycajne
@lenkac38 teda den len jeden , jedna intimka ,,
@lucinka511 ja už to mám druhý deň dnes, keďže to ráno neprestalo. Išla som gynde, som zvedavá, čo mi povie. :/
@lenkac38 co ti povedala, napis, som tiez zvedava, mozno to moze byt aj cysta alebo dake hormony,nerovnovaha tos a napravi
Robila mi Sono, všetko v poriadku. Dala mi nejaké tabletky, čo mi to zastaví a potom už by som mala normálne si po 2 týždňoch počítať svoj cyklus.
@lenkac38 tak super,vidis, nic vazne to nebolo, no skus si urobit aj hormonalny profil
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Kazde krvacanie patri ku gynekologovi.
Inak mohla to byt superovulacia, cize mozes krvacat z prasknuteho folikulu. Ale aj tak smer dr.