Prosím vás testy my vyšli takto pozitívne digitálny 1-2 začala som krvácať doktor zobral ultrazvuk s brucha aj zo spodu videl zvýšenú sliznicu zobral krv a že HCG bolo negatívne tak skúste poradiť a čoho mi mohli vist testy takto pozitívne
@petamich takze čo to bolo
Ved ti povedala ze biochemicke tehotenstvo.
@bessie12 môžem sa opýtať a kedy sa zasa môžme snažiť o druhé
V podstate hned po skonceni menzesu mozte
@petamich v tvojej zrozumitelnosti problem nebude 🙂
@bessie12 ďakujem
Krvacas ako pri ms ? Veľa žien krváca prvé mesiace tehotenstva.
@zojeva áno krvacam
@zojeva menej samizda ako pri menštruácii krvacam potom sa ako konci a tak
Išla by som na krv aké je HCG
@zojeva bola som u doktora stim že som mala testy pozitívne že som začala krvácať zobral HCG a povedal že negatívne HCG
Tak potom to bolo biochemické tehotestvo. Snažiť sa môžete hneď po prvej ms
@zojeva ďakujem no je nám to ľúto že sme prišli o to druhé bábätko o ktoré sme sa snažili veľmi dlho
Riesili ste nejake vyšetrenia u lekárov ? Môže to byt spôsobené rôznymi faktormi od hematologie po štítnu žľazu, genetiku, muž bol na spermigrame ? Zhruba po roku keď sa nedarí otehotnieť b sa to malo riešiť do 30 po 30 už po pól roku
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
biochemicke tehotenstvo, relativne casty jav, vajicko sa oplodnilo, zacalo sa uhniezdovat a produkuje sa hormon HCG, na ktory reaguje test, nanestastie sa ale neuchyti spravne a vyplavi sa potom s menstruaciou, ktora par dni meska