Ahojte týždeň mi meškala menštruácia včera som si robila testy visli pozitívne dnes som začala slabo krvácať snazim sa uz ten nejaký čas o babo stretli ste sa už z niečím takým prvé foto včerajšie testy druhá foto dnešný test
No smer pohotovost... je to 50:50...nemusi to znamenat nic, ale moze to byt zacinajuci potrat... nebude este asi nic vidno na sone, ale aspon ti daju nejake lieky na udrzanie a zastavenie krvacania....a uz potom je to, ako sa hovori, v rukach Bozich...drzim palce🍀
@ardnaxela1989 ja som to tak mala ale zacala som silno krvacat a zacala som mat aj krce ako pri menstruacii a bol to spontanny potrat. Ked len slabo chod radsej k lekarke, nemusi to nic znamenat ale budes kludna.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Týždeň po pozitívnom teste som krvacala, hneď som šla na pohotovosť, pozreli ma, videli len gestacny vak, tak mi dali jednu injekciu, nasadili duphaston a ascorutin a kludovy režim. Ak by krvácanie neprestalo mala som prísť, inak som musela čakať na kontrolu u obvodného. Našťastie všetko dobre dopadlo a na kontrole u obvodného už bilo srdiečko.