Krvácanie na 20. deň cyklu

1. nov 2024

Ahojte. S manželom sa snažíme o bábätko a na 20dc som mala krvácanie, jasná červená krv hlavne na toaletaku, k večeru toho bolo najviac, potom další deň len ráno spinenie potom to už ustálo.. keďže sa snažíme krátko tak ovulaciu nesledujem, nechodím na folikumetriu.. neviem či teda ovulacia prebehla.. hlien som nespozorovala žiadny… myslite že mohlo ísť o uhniezdenie? Občas má boli podbrusko ale len tak mierne.. alebo mohlo ísť o nejakú cystu a mala by som ísť na gyndu preistotu? Máte niekto podobne skúsenosti? Test som ešte zatiaľ nerobila, už som 26dc.

denisa_deniska
1. nov 2024

Ahoj. Čo to bolo ti nepovie nikto, pretože to naozaj mohlo byť hocičo - ak by sa jednalo o uhnezdenie, tak ovuláciu by si mala mať niekedy cca 10dc, tým pádom by si už mala mať buď poz.test, alebo ms, ale to býva skôr kvapka krvi, nie ako ty opisuješ. Mohla ale prebehnúť vtedy ovulácia, niekto to máva, ale skôr špinenie. Urob test, uvidíš 🙂

autor
1. nov 2024

@denisa_deniska tak čítala som na googli že pri uhniezdeni na 5-7 deň po oplodnení môže byt implantacne krvácanie, spinenie.. tak ak ovulacia bola cca 14dc a na 20dc som mala to krvácanie tak to mohlo byť implantácne.. len ako som písala vyššie že ovu nesledujem a nespozorovala som ani hlien.. takze ani neviem či ovu bola.. test som ešte neskusala ale skúsim zajtra. Len som chcela vedieť či niekto mal niečo podobne..

denisa_deniska
1. nov 2024

Ano, máš pravdu 🙂 každopadne, ak aj by to bolo uhniezdenie, tak by ti už test mohol ukázať, od toho 10dpo, držim palce

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre