Krvácanie na 16. deň cyklu

7. jún 2021

Ahojte . Možno to je úplne normálne ale hrozné som sa zľakla lebo sa mi to nikdy nestalo takze potrebujem radu .
Mám pravidelný 28 denný cyklus vďaka utrogestanu ktorý beriem . No dnes (16dc) som začala krvácať . Nieje to take silne krvácanie skôr len take spinenie . Ale bolia má prsia brucho aj chrbát ako pri normálnej ms . Coto má znamenať ? Len sa mi zbláznili hormóny alebo mám ísť radšej na gyndu ? Snažíme sa totiž o bábätko tak sa bojím. Ďakujem za odpovede aj za rady

alikal
7. jún 2021

ja som takto spinila chvilu po ovulacii ked sa uhniezdovalo babo, to sa stava. ale nebolo toho vela. ak by spinenie pokracovalo viac dni radsej behni na gyndu

autor
7. jún 2021

@alikal myslíš žeby to mohlo byt uhniezdovanie ? 😍😍😍
A čo tie bolesti ako pri ms ?

anjelicek26
7. jún 2021

16dc sa nic neuhniezduje pri 28 dnovom cykle. Ked mas priznaky MS, slabe krvacanie, skor mas cystu ako nieco ineho... zajdi na gyndu, takto ti to nikto nepovie.

autor
7. jún 2021

@anjelicek26 neviem ako dlho prebieha uhniezdovanie všade je to ináč napísané ale ovulaciu som mala 2.6 viem to koli príznakom a koli ovu testom

anjelicek26
7. jún 2021

Tak ako pisem aj keby je ovu 2.6. (kedy si mala ten ovu test pozitivny? Ovu je az 12-48h po tom...) tak sa dnes uhniezdovat nic nemoze... uhniezdenie je 6-10.den, najcastejsie na 9.den..teda aj keby mas s ovu pravdu (co je vzdy len orientacne napriek testom a priznakom), tak moze sa uhniezdovat najskor zajtra... Teraz s tym aj tak nic moc nevymyslis, ak by to krvacanie neprestane doobeda, behni na tu gyndu.

autor
7. jún 2021

@anjelicek26 no uvidíme . Ovu som si robila 1.6 . Tak uvidíme či to skončí alebo budem krvácať ďalej .
Dúfam že to nebude tá cysta 🤦‍♂️ Ďakujem
Za radu

anjelicek26
7. jún 2021

Ja mavam cysty bohuzial castejsie a vtedy bolesti a aj mierne krvacanie. Drzim palce, nech si v poriadku.

autor
7. jún 2021

@anjelicek26 ďakujem uvidíme ak to bude pokračovať viac dnu určite pôjdem na gyndu

sense
7. jún 2021

Spinenie aj bolesti mozu byt pri ovulacii.
alebo cysta. Na uhniezdenie je skoro

desore
7. jún 2021

Ovulacia.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
7. jún 2021

@bambulienka25 ďakujem za odpoved . Ale ovulacia mi prebehla 2.6 viem to koli testom a príznakom .

autor
7. jún 2021

Ahojte spinenie mi skončilo okolo obeda a začali mi tak brniet v podbrušku . Tak ja už neviem Coto je 🤦‍♂️

desore
7. jún 2021

Ovulacne testy z lekarne nie su presne. Ja fakt neviem, co chces pocut. Pri 28 dnovom cykle to este nemoze byt uhniezdovanie. Praskla ti ovulacna cysta, preto to spinenie. Skuste dnes popracovat na babatku. 🙂

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
amelie22
2. jan 2022

Ahojte, nebudem zakladať novú tému, keď už tu toto je 🙂 dnes som sa zobudila a až na wc som zistila že krvacam, teda na 17ty deň cyklu, a ja pritom mávam pravidelne 27-28 cyklus. Keď mám normálny menzes vždy mám dopredu aspoň malé bolesti, aspoň kríže cítim, potom 1-2 dní spinim a až potom sa to rozbehne. Teraz bez varovania a absolútne čistá červena krv. To sa mi nikdy ešte nestalo. Podľa testov som mala aj ovulku posunutú, už na taký 12ty deň, ale aj tak je to skoro o 10 dní skôr menzes... Máte s tým niekto skúsenosti?
Ďakujem!

erika43o
7. okt 2023

@amelie22 Ahoj, viem, ze je to uz viac ako rok, ale ak nahodou dostanes upozornenie, mohla by si prosim napisat ako si dopadla?Ja mam to iste a gynekolog odmietol s tym sa aj zaoberat, ze to mam odsledovat. Ani sono mi nechcel spravit, tak kym prejdem k inemu a dostanem termin, by som rada nieco o tom vedela. Diky

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre