Ahojte. Prosím o radu. 27.3 teda pred mesiacom a pól mi robili kyret kvôli MA v 10 týždni po 31 dňoch som dostala normálnu menštruáciu trvajúcu 6 dni. Od 11. dňa cyklu som si začala robiť týždeň ovu testy , ale všetko negatívne. No a na 21.DC som začala slabo krvácať , další deň žiadna krv a na další znova. O dieťatko sme sa začali snažiť hneď po MS. Stretol sa niekto s tým? Môže to byt nejaká skorá menstruacia ?
@zuzana321991 ahoj. Zo začiatku som mala taký kratší cyklus, ale potom všetko nabehlo do normálu. Telo sa potrebuje spamätať , kým všetko bude ako má. Ovulacne testy mi stále vychádzali negatívne, ale po polroku od potratu som otehotnela. Dnes som už v 20. Týždni a všetko vyzerá dobre. Drzim palce , veľa sil
@agata610 dakujem.potesila si ma..nech to aj tebe dobre dopdne a ste zdravi..🙂
@zuzana321991 aj ja som to tak mala po kyrete v maji hned mesiac na to.Kym sa to vsetko spamata.Asi 2-3mes.som po kyrete mala brutalne dlhe cykly,nechapem.Na konci novembra sa podarilo znova a teraz zacinam 13t.
@danginko ja ich mam kratke..teda vajicko sa nema kedy uhniezdit a uz nastava menstruacia,predpisala mi na to hormon ,uvidime no bodaj by to vsetko dobre dopadlo..🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@agata610 ahoj teraz presne mam taky isty problem ..ako si dopadla?