Dobre ráno
Prosím Vás som tehotná dnes o 3:00 som začala krvácať hneď som volala koordinátorke že čo mám robiť že pokračovať v liečbe a zajtra prísť na kontrolu bojím sa že som prišla o babetko ja som veľmi labilny človek na psychiku 😢😢😢 nedarí sa 5rokov uvidim čo zajtra povedia
@bororka Ďakujem za povzbudenie veľmi sa bojím zajtrajška čo mi v centre povedia chcem sa Vás opýtať keď by som si urobila test ukázal by čiarky alebo nie.
Ďakujem za skorú odpoved 😢😢😢
Krvacanie nie je dobry znak asi nikdy, niektore tehotenstva to ustoja, drviva vacsina nie. Treba co najskor k lekarovi pozriet, co sa deje, ja by som sla uz dnes a nie zajtra, aj keby na pohotovost. Beries nejake lieky na udrzanie?
@anjelicek26 Dobre ráno áno beriem progestenalle 3krat 1tabletke 200mg
@ivusinecka026 wow to je vysoke davkovanie. Beries ich vaginalne? To by mohlo aj to krvacanie vysvetlovat, ked si si pri zavadzani nedala pozor... je to silne, ci len spinenie?
@anjelicek26 Dobry deň áno vaginálne ich beriem teraz jed som bola na wc a utrela sa tak bola slabšia krv
Ja som mala spinenie od 7tt do cca 9tt nie každý deň sle za tieto 2t som mala asi 3x z toho raz krv. Do ružova išla ale bola to krv.
Krv som si našla na intímnej vložke vo veľkosti cca ako moja dlaň.
Doteraz nevedeli prečo som spinila a krvácala.
Dnes som v 30tt a všetko sa vyvíja správne a spinenie a krvácanie bolo pretože maly potreboval asi kľud pri uhniezdovani.
Držíme palce, zvládnete to ❤️🙏🏻
@ivusinecka026 dobre rano,
Urcite necakajte dozajtra. Chodte na pohotovost, nie je to sranda. Ja som bola hospitalizovana v 6.-7. tyzdni kvoli krvacaniu. Odlezala som poctivo 9 dni v nemocnici, ale babo sa nepodarilo zachranit :( uz druhykrat...
Spravte pre to vsetko, aby to dopadlo dobre...!
Ahoj, neboj. Nemusí to byť ešte nič zlé. Aj ja som okolo 7tt pri prvom zakrvacala, bolesti ze ma až ohybalo.... bola som v nemocnici na par dni a všetko potom už bolo ôk. Určite zajdi na pohotovost nech vás skontrolujú s bábätkom. Držím palce aby bolo všetko v poriadku 🥰
Ahojte bola som nakoniec na pohotovosti som 5+5 bolo vidno aj gestacny váčok pokračovať v liečbe a dnes kludovy režim a zajtra idem na sono do centra
Ďakujem Vám za radi som teraz kludnejsia
@ivusinecka026 tehu test ti ukáže čiarky, ale neviem či ich máš s čím porovnať. Skôr mi testovanie príde zbytočné, ale keby to malo teba uistiť, otestuj. Nemyslím si, že "krvácanie nieje dobrý znak skoro nikdy", ako písala baba podomnou. Mne povedal doktor, že je to bežné a tým, že vkladáš progesterón je to tam dole celé prrkrvené a skôr ti pukne nejaká cievka.
Ja som teda krvácala ako 1.den MS, a bola to len cievka. Drž sa
@ivusinecka026 no perfektné 🙂 Gratulujem, už len oddychuj 🙂
@bororka Ďakujem tiež som sa zľakla že čo sa deje
@bororka Ďakujem zajtra sa ešte pre istotu opýtam v centre či je všetko v poriadku pre mňa je to nové keďže som prvý krát tehotná
@ivusinecka026 hlavne lez a nerob nic len wc sprcha, ja som takto fungovala 3 tyzdne..a uz som v 33 tt
@ivusinecka026 ja som tiež bola. Neboj, aj som si poplakala trochu a potom som to nechala už na toho hore. Bohužiaľ, mi to neovplyvníme. Verím, že to dobre dopadne 🤗
@nttnnt Ďakujem Vám za povzbudenie teraz ležím a wc a naspäť do postele mám ešte keď sa utrem slabo ružovú krv na papieri bojím sa 😢😢😢
@ivusinecka026 daj si vitamin C alebo citronovu vodu,niekedy radia aj ascorutin, zastavuje krvacanie. Hlavne klud, aj ked je to tazke, drzim palce ✊
@ivusinecka026 a nepovedali ze je tam hematom ???
@nttnnt Doktorka nič take nepovedala tak neviem zajtra idem na sono do centra tak sa opýtam či je všetko v poriadku
@ivusinecka026 lebo ja som mala hematom preto som aj krvacala ale za tei tyzdne poctiveho lezania sa krasne vstrebal a babatko neohrozil
@bororka Dobry deň urobili sme test a krásne dve čiarky sú na ňom
@ivusinecka026 ahoj, test ti 2 čiarky bude ukazovať aj keby si potratila.. Ešte týždeň budeš mat v tele HCG, ktoré postupne klesá.. Takže na test by som sa nespoliehala.. Hlavne kľud, pozitívne myslenie, a co najviac odpočívať.
Ja si tým prežívam tiež teraz ale ja mam hematom, som v 7tt tehotenstva, špinenie už od stredy, ale verím ze všetko bude dobre a moj hrášok sa tam drží zubami nechtami 😉
Dobry deň Dievčatá
Dnes som bola kontrole robili mi sono videli gestacny vak má 7,5mm a nasadili mi estrofem 1mg 2 ráno a 2 večer a za týždeň na kontrolu zatiaľ je všetko v poriadku
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ivusinecka026 ja som krvácala 2x po potvrdení hcg, jasnou krvou a bolesti ako pri MS. Sme 24tt. Držím palce nech to dobre dopadne a bábo s vami ostane. ✊🏿🍀✊🏿